Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 31/12/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Έντονα σε ρυθμούς ΟΦΗ κινείται ο Αγροτικός Αστέρας

Η τεχνική ηγεσία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που πλησιάζουν και πάλι στο πρωτάθλημα δεν ενσωμάτωσε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές.
Με ταχύ ρυθμό η ανάπτυξη του προπονητικού κέντρου του Αγροτικού Αστέρα.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στις ιδιόκτητες προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγροτικού Αστέρα στο Ωραιόκαστρο. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν προχωρήσει στο επόμενο βήμα ενώ η περίφραξη της περιοχής ολοκληρώνεται.
Στο αγωνιστικό σκέλος, με τον Πάτο να επιστρέφει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίστηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου.
Από εκεί και πέρα η τεχνική ηγεσία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που πλησιάζουν και πάλι στο πρωτάθλημα δεν ενσωμάτωσε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές κι έτσι όλες τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Θεοδωρίδης λόγω ίωσης αλλά και ο Τριανταφυλλάκος που δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού.
Πηγή: mikriliga.com
Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου