Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 27/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα τελευταία 16 χρόνια, ο ΟΦΗ έχει μόνο 1 επιτυχία!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για το 2016 που φεύγει και ότι τα τελευταία 16 χρόνια ο ΟΦΗ έχει μόνο 1 επιτυχία.

Το 2016 φεύγει σε λίγες ημέρες, μια χρονιά που έφερε την άνοδο του ΟΦΗ στη Football League, κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε μια κατηγορία που είναι άγνωστη για τον ΟΦΗ. Μια χρόνια δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές, που παίζανε σε γήπεδα - χωράφια και σε γήπεδα 8χ8, αλλά κατάφεραν με την ψυχή τους και ήξεραν τι φανέλα φορούσαν και ανέβασαν τον σύλλογο στη Football League, το -17 το έκαναν +5 και ανέβασαν την ομάδα. Η χρονιά φεύγει, με χαμόγελα στον ΟΦΗ μετά την άνοδο, κάτι που πρέπει να κάνουν το ίδιο και με το νέο έτος και να δούμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.

Ο ΟΦΗ στα τελευταία 16 χρόνια, έχει μόνο 1 επιτυχία αυτή που ήταν πέρσι, στις υπόλοιπες χρονιές έχει αποτυχίες καθώς δεν βγήκε Ευρώπη, κάτι που αρμόζει σε ένα ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ. το 2017 έρχεται, και ευχόμαστε να έχουμε την δεύτερη σερί άνοδο του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχει ιστορία και κόσμο, για να τα καταφέρει και να δούμε τον ΟΦΗ να διεκδικεί την έξοδο του στην Ευρώπη, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται την στηριξη των φιλάθλων του, γιατί ο ΟΦΗ χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου