Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο ΟΦΗ έπαιξε για τον ΚΟΣΜΟ του, και για την ΙΣΤΟΡΙΑ του!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την ισοπαλία του ΟΦΗ και του Ηρακλή που λέγανε πολλοί, αλλά ο ΟΦΗ έπαιξε για την ΙΣΤΟΡΙΑ του και για τον ΚΟΣΜΟ του.

Πολλά είχαν ακουστεί για το ΟΦΗ - Ηρακλής, και γι αυτό το λόγο οι στοιχηματικές εταιρίες το θεωρούσαν φραγμένο το παιχνίδι, καθώς με ισοπαλία και συνδυασμό νίκης του Παναθηναϊκου, θα περνούσαν στην επόμενη φάση ΟΦΗ και Ηρακλής. Αλλά ο ΟΦΗ έπαιξε για την ΙΣΤΟΡΙΑ του, και για τον ΚΟΣΜΟ του, και κέρδισε τον Ηρακλή, και έκλειστε αρκετά στόματα στην Αθήνα. Μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού, άρχισαν και έλεγαν οτι το παιχνιδι ΟΦΗ - Ηρακλής είναι ισοπάλο από εδώ μέχρι... την Αθήνα, αλλά όχι. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο ΛΑΟ και βαρύ όνομα και το έδειξε και χθες κερδίζοντας τον Ηρακλή, παίρνοντας την 1η θέση του ομίλου.

O ΟΦΗ το είχε ξανακάνει και τον Απρίλη του 2014 όταν όλη η Ελλάδα, ακόμα και οπαδοί του, ότι η Ξάνθη θα κέρδιζε μέσα στο «Γεντί Κουλέ» για να πανηγυρίσει την σωτηρία της απέναντι στην αδιάφορη, βαθμολογικά, ομάδα του Σα Πίντο.


Επειδή όμως ο ΟΦΗ δεν… είναι Παναθηναϊκός και Απόλλωνας που κορόϊδεψαν όλο τον κόσμο στο μεταξύ τους παιχνίδι, τερμάτισε πρώτος και καλύτερος.
Ο ΟΦΗ παίζε πάντα για την ΙΣΤΟΡΙΑ του και για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ του που έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου