Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ακαδημίες 28/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τι έχουν κάνει έως τώρα οι μικροί του ΟΦΗ

Οι ομάδες Κ15, Κ14 και Κ13 του ΟΦΗ συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά «NOVUS CUP».
Η Κ15 του ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα της Ακαδημίας ΟΦΗ που «ρίχτηκε» στη μάχη του τουρνουά «NOVUS CUP» στην Αθήνα. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Star Football Club» στη Βούλα, ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η πρώτη νίκη  στην Αθήνα ήρθε από την ομάδα Κ13 (γεν. 2004)! Τα πιτσιρίκια του Βασίλη Πρινάρη έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στα Γλυκά Νερά και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 7-1, ξεκινώντας ιδανικά τα παιχνίδια τους στην διοργάνωση.
Την ήττα με 2-3 γνώρισε από τον Γ.Σ. Πανιώνιο η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ (γεν. 2003) στο πρώτο της παιχνίδι στο Παιδικό τουρνουά. Η ομάδα των Δερμιτζάκη-Σταυρακάκη μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Τσαμπουράκη και Καφούση αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αφού η πολύ καλή ομάδα του Πανιωνίου έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-3.
Καταιγιστική ήταν η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα της στο «ΝΟVUS CUP» επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-1 της Ακαδημίας Καραταϊδη.
Στον δεύτερο αγώνα που έδωσε η Κ15 του ΟΦΗ στο «NOVUS CUP» γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γλυφάδα.
Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου