Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 29/12/16

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παίρνει Τσουράκη και Πάγκαλο, βλέπει και τερματοφύλακα!

Ο ΟΦΗ αναμένεται να κάνεις τις πρώτες του μεταγραφές για τον Ιανούαριο, με τα ονόματα των Θανάση Τσουράκη και Ντίνο Πάγκαλ να είναι στην πρώτη λίστα του τεχνικού του ΟΦΗ.

Μετά τον Παύλο Μητρόπουλο, ο ΟΦΗ αναμένεται να κάνει και άλλες μεταγραφές για να ενισχύση και άλλο την ομάδα με στόχο να έρθουν παίκτες που να είναι έτοιμοι να παίξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, και μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθούν. Ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στον Πλατανιά, και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο ΟΦΗ. Ο Τσουράκης μετράει 37 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ και σκόραρε 2 γκολ ενώ είχε ακόμα και 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια (Έλληνας, ακραίος μεσοεπιθετικός, γρήγορος και απρόβλεπτος στο παιχνίδι του) γι' αυτό και ήταν εξ' αρχής στα πρώτα ονόματα στη μεταγραφική λίστα.


Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται και για τον Ντίνο Πάγκαλο, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στην ΑΕ Ζακκακίου στην Κύπρο αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ φαίνεται να εξετάζει την απόκτηση ενός Έλληνα τερματοφύλακα, και αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου