Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ακαδημίες 28/12/16

Επιμέλεια:ΟFI CRETE News

Νικήτρια η Κ19 στο «Ιωάννης Κομνηνός»

Με μεγάλη επιτυχία παρά την έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε το φιλικό τουρνουά αλληλεγγύης στη μνήμη του Ιωάννη Κομνηνού στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι. Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ που επικράτησε στον τελικό επί του γηπεδούχου Αλμυρού στη διαδικασία των πέναλτι. 
Στο πρώτο παιχνίδι, η Κ20 του ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της Γόρτυνας με τον Κοκολογιάννη να σκοράρει δύο φορές ενώ ένα γκολ σημείωσε και ο Μανιαδής. Με τους “ασπρόμαυρους” αγωνίστηκαν οι: Παναγιώτου, Κοκολογιάννης, Ξενοκτιστάκης, Παπαδάκης, Χρονάκης, Κοντογιάννης, Λαμπριανίδης, Μανιαδής, Δερμιτζάκης, Φρρόκου και Κουράκης ενώ από την άλλη, ο Μάνος Συντιχάκης χρησιμοποίησε τους Χαραλαμπάκη, Χουδετσανάκη, Σταυρακάκη, Ξαγοραράκη, Φανουράκη, Δημήτρη, Μικέλ, Μάλο, Αραβιστάνη, Μπέη και Ποντίκαλη.
Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Ελλάνιος Δαίδαλος ξεκίνησε δυναμικά προηγήθηκε με τον Κόκκινο αλλά ο Ανδρέας Στρατήγης με δύο προσωπικά του τέρματα έκανε το 1-2. Με τον Ελλάνιο έπαιξαν οι Μήτρου, Γούλας, Νταουσιάνης, Γεμοστός, Ροδιτάκης, Ψωμάς, Τσίκνας, Μηναδάκης, Βερνιδάκης, Κουτράκης και Κόκκινος ενώ για τον Αλμυρό ξεκίνησαν οι Αγγελιδάκης, Απλαδάς Τ., Απλαδάς Η., Συντυχάκης, Μανωλακάκης, Δραμουντάνης, Τσιμπούκας, Αγαπάκης, Στρατήγης Α., Παπουτσάκης, Αθουσάκης και αγωνίστηκαν και οι Καλομοίρης, Ντελία, Βράνος.
Στον τελικό, αγωνίστηκαν οι νικητές των δύο πρώτων ζευγαριών όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους “ασπρόμαυρους” να είναι πιο εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου αστόχησε μόνο ο Τσιμπούκας του Αλμυρού, για να “χρίσει” νικητές τους μικρούς του ΟΦΗ με 5-4. Με τον Αλμυρό αγωνίστηκαν οι Κοιλάδης, Καραγιαννάκης, Δραμουντάνης, Κατσαμάνης, Βράνος, Παπαδάκης, Ζερβός, Αγαπάκης, Τσιμπούκας, Καλομοίρης, Μακρυγιαννάκης και ως αλλαγή ο Σαβουϊδάκης, ενώ για την Κ20 του ΟΦΗ οι Αγγελάκης, Ρουσάκης, Λαγουδάκης, Πλουμής, Κουτεντάκης, Λιοδάκης, Κοντογιάννης, Κομνηνός, Κουράκης, Μανιαδής, Σταυρακάκης και αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Μπελαδάκης.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δόθηκαν στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ενώ έγινε και προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων τα οποία προσφέρθηκαν στο ίδρυμα “Δικαίωμα στη Ζωή”.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα του Αλμυρού χρησιμοποίησε αρκετά παιδιά που προέρχονται από την ομάδα Νέων του συλλόγου…
grandsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου