Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Μπάσκετ 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τι έκαναν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ

Πλούσια ήταν η δράση στα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών του ΟΦΗ. Δείτε τι έκαναν σε όλες τις κατηγορίες.
Δείτε παρακάτω αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του ΟΦΗ για το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου.
Αναλυτικά:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 26-27/03/2016
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03/2016
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2–> Ο.Φ.Η.2-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 24-40
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 3–> ΜΕΣΣΑΡΑ-Ο.Φ.Η.3 46-14
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ–> ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-Ο.Φ.Η. 23-56
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 1–> ΗΡΟΔΟΤΟΣ-Ο.Φ.Η.1 51-46
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03/2016
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2-3 –> Ο.Φ.Η.3 -Ο.Φ.Η. 2 22-53
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 1 –> ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Ο.Φ.Η.1 22-82
ΓΥΝΑΙΚΕΣ–> Ο.Φ.Η.-ΑΡΚΑΔΙ 51-45

''Οι άλλοι'' 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με Σπυριδάκη στο φινάλε η Επισκοπή

Ο Νίκος Κωτσοβός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Επισκοπής και στην θέση του ανέλαβε ο Σπύρος Σπυριδάκης.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος τεχνικός της Επισκοπής θέλησε να τονίσει:  «Έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή στην ομάδα κι αυτή είναι η 4η φορά. Η Επισκοπή για μένα είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω προπονητικά που έπαιξα μαζί της 4 συνεχόμενα χρόνια στη Δ’ Εθνική ως προπονητής. Το ότι έρχομαι αυτή τη στιγμή εδώ, για μένα, αποτελεί ένα κίνητρο. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα. Βασικός μας στόχος θα είναι η καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει η ομάδα στο β’ γύρο, να τη συνεχίσουμε, να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι κάτι που οφείλουμε να πράξουμε όλοι μας, για την ομάδα και τους εαυτούς μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Με υπομονή και δουλειά, η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο».

Ποδόσφαιρο 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Ρούτσης στο Ατρόμητος - ΟΦΗ

Ο Ρούτσης του συνδέσμου Κορινθίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο Πειραιά.
Aναλυτικά οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής
Ατρόμητος Πειραιά – ΟΦΗ
Ρούτσης, Πυργάκης – Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)
Αστέρας Βάρης – Ερμής Ζωνιανών
Ωραιόπουλος, Ντουροπάνος-Κρετσίμος (Δωδεκανήσου, Δυτ. Αττικής-Δυτ. Αττικής)
Ηράκλειο – Εθνικός
Παπαποστόλου, Αργύρης-Δέλχας (Εύβοιας)
Κηφισιά – Φωστήρας
Φώτης, Πριόνας-Τσιφλάκος (Εύβοιας)
Τριγλία Ραφήνας – Επισκοπή
Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος-Νίκα (Αρκαδίας)
Γλυφάδα – Τράχωνες
Χαλδαίος, Γεωργακόπουλος-Τζάκος (Αθηνών)
Ιωνικός – Ιαλυσός
Δρούζας, Νενεκούμης-Γκότσης (Αργολίδας, Αργολίδας-Κορινθίας)
ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός
Ούτας, Αναστασάκης-Κομισοπούλου (Χανίων)

Ποδόσφαιρο 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Δεν μας βολεύει ούτε η ισοπαλία με τον ΟΦΗ»


Ο τεχνικός του Ατρομήτου Πειραιά Βαγγέλης Λαϊβεράς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι εκείνος που θα πάρει την άνοδο. Τι  είπε για το παιχνίδι της Κυριακής.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Λαϊβεράς στoν Athletic Radio 104,2
Για τις ελπίδες παραμονής του Ατρομήτου: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Εμείς κάναμε το χρέος μας, ήθελε η μοίρα να ισοφαριστούμε. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε μέχρι να έχουμε μαθηματικές ελπίδες. Εγώ ελπίζω πάντα, μαθηματικά δεν είμαστε πεσμένοι και αν κερδίσουμε την ένσταση με την Γλυφάδα τότε δεν έχουμε 24 βαθμούς αλλά 27. Θα επιδιώξουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος».
Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Αν δεν κερδίσουμε τον ΟΦΗ, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολο. Πέρυσι ήμουν στην ομάδα και ο Ατρόμητος έκανε εξαιρετική πορεία, φέτος ο Ατρόμητος έχει αλλάξει πολύ όπως και ο ΟΦΗ που δεν είναι αυτός του πρώτου γύρου».
Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: «Έχει προπονητή, έναν τζέντλεμαν όπως είναι ο κύριος Νιόπλιας και είναι πολύ διαφορετικός. Ο ΟΦΗ είναι ιστορική ομάδα και είναι κρίμα να βρίσκεται στην Γ Εθνική, πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Η μοίρα μας βάζει να παλεύουμε την Κυριακή και ας κερδίσει ο καλύτερος».
Για το τι έκανε λάθος ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην Γ Εθνική. Πιστεύω ότι τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν μείνει στην Σούπερ Λιγκ όμως είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Τον είχα δει στο παιχνίδι με τον Εθνικό και είχα αναρωτηθεί αν πράγματι ήταν ο ΟΦΗ. Όμως, αυτό ανήκει στο παρελθόν γιατί ο ΟΦΗ με την έλευση του κυρίου Νιόπλια και τις προσθήκες που έγιναν είναι πλέον μια άλλη ομάδα».
Για το πως αντιμετωπίζουν στον Ατρόμητο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι τιμή να βρίσκεσαι απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη η ιστορία του. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως γνωρίζουμε ότι τα πλαστικά γήπεδα θα είναι το μειονέκτημα του».
Για το πως θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ η ομάδα του: «Ο ΟΦΗ έχει ένα δύσκολο έργο επειδή όλοι θέλουν να τον κερδίσουν. Και αυτό είναι δεδομένο. Εμείς σαν Ατρόμητος, επειδή είναι αυτή η φιλοσοφία μου, θα παίξουμε επιθετικά και μην ξεχνάτε ότι πέρυσι αναδείχθηκε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη γιατί αν έρθει η ισοπαλία τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς».
Για την μάχη της ανόδου: «Ανάμεσα στους δύο θα κριθεί η άνοδος. Αν υπολογίσουμε ότι ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Φωστήρα τότε θα πετύχει την άνοδο. Ο Φωστήρας έχει σοβαρή ομάδα, παίζει κλειστά και όλα τα παιχνίδια τα παίρνει με 1-0 όμως πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα».

''Οι άλλοι'' 31/3/16

Επιμέλεια:ΟFI CRETE News

«Βλέπει» ΟΦΗ ο Ατρόμητος Πειραιά

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Ατρόμητου Πειραιά για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΟΦΗ την Κυριακή.
Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μητρόπουλος και Κόκκαλης που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Βαγγέλη Λαϊβερά. Το παιχνίδι πέρα από την ιστορική σημασία που έχει για το σύλλογο των Καμινίων, είναι και κομβικό και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία.
πηγή: stoplekto.gr

Μπάσκετ 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νέα επιτυχία για την ομάδα γυναικών μπάσκετ του ΟΦΗ

Με πλεονέκτημα έδρας μπαίνει στην τελική φάση η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ μετά τη νίκη της επί του Αρκαδίου με 51-45.
Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής Γυναικών ΕΚΑΣΚ και με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος με πλεονέκτημα έδρας, γεγονός που αποτελεί πραγματικά σημαντική επιτυχία για τα κορότσια του Μάνου Καρλάφτη, στην πρώτη τους εμφάνιση μετά απο πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΚΑΣΚ.

Αναλυτικά:
ΟΦΗ-ΑΡΚΑΔΙ   51-45
ΟΦΗ (Καρλάφτης Μ.): Κοιλάδη, Σφακιανάκη, Κουράτορα , Βατσινά , Ζιώγου,Σχοινοπλοκάκη, Μπουραντά,  Παπαμαρκάκη Β. 16(2), Μαθιουδάκη 18(2), Καραταράκη  2, Τζαγκαράκη, Φωτιάδη 15.
Αρκάδι (Κ.Πλευράκης):Πανατεράκη, Ρήγα, Μούκα 13(1), Ζουμπεράκη 9, Κουλούρη Στ. 15(2), Μιχελιδάκη 4, Καλοκύρη , Ταταράκη, Παναγιωτάκη 2, Μαρκοπούλου 2, Σταγάκη.

Ποδόσφαιρο 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πολλά προβλήματα, ατομικό «Πέρο», Φαζός, Φαμπίνιο και Πόποβιτς!

Με αρκετούς απόντες συνεχίστηκε την Πέμπτη (31/3) η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/4) με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Φαζός, Φαμπίνιο, Πόποβιτς και Πίτσος, ενώ μόνο θεραπεία έκανε ο Μπουρσέλης.
Η προπόνηση της Παρασκευής (1/4) θα είναι κριτήριο για τους περισσότερους από τους παραπάνω παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Απο την πλευρά του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ γίνεται γνωστό ότι είναι αισιόδοξα τα μηνύματα για τους Φαζό (δικέφαλος), Πόποβιτς (τετρακέφαλος), Φαμπίνιο (προσαγωγός) και την Παρασκευή θα επιχειρήσουν να μπουν στο φουλ πρόγραμμα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαχινίδη, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Παρασκήνια 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Στην Γ' Εθνική; Μόνο για τον ΟΦΗ και τον Άρη...»

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου σε μια απολαυστική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Γ Εθνική.
Αφού μίλησε για όλα τα θέματα που τον αφορούν σε προσωπικό επίπεδο, στο τέλος της εκπομπής αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη της Γ’ Εθνικής. «Έχω φάει τόσο βρίσιμο, όσο δεν έχω φάει σαν ποδοσφαιριστής, από τον κάθε χωριάτη που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε λέγοντας: «Στην Γ’ Εθνική θα δούλευα μόνο για τον ΟΦΗ και τον Άρη. Αν δεν ήταν αυτές οι δύο ομάδες δεν θα πήγαινα ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου».

Ακαδημίες 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιλικό της Ακαδημίας του ΟΦΗ με την ΑΕ Μυλοποτάμου

Ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι έγινε χθες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με την Ακαδημία του ΟΦΗ να φιλοξενεί την Αθλητική Ένωση Μυλοποτάμου από το Ρέθυμνο.
Συγκεκριμένα το φιλικό έγινε ανάμεσα στο τμήμα 2006 του ΟΦΗ με προπονητή τον Βασίλη Πρινάρη και το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας της ΑΕ Μυλοποτάμου. Η φιλοξενία που επεφύλαξε ο ΟΦΗ στην αποστολή από το Ρέθυμνο ήταν άριστη.

Ποδόσφαιρο 31/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με στόχο να μεγαλώσει το σερί...

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, με στόχο να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί.

H γκέλα κόντρα στον Ιάλυσο «χάλασε» το σερί που έτρεχε ο ΟΦΗ με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, και η διαφορά από το -3 πήγε -5. Η νίκες κόντρα σε Βάρη, Επισκοπή και Ερμή έφερε ξανά την διαφορά σε απόσταση βόλης από την κορυφή. Στόχος την Κυριακή είναι να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί που τρέχει η ομάδα του Νιόπλια που έχει κάνει το 3χ3 και θέλει κόντρα στον Ατρόμητο να κάνει το 4χ4 και να μειώσει και άλλο την διαφορά από την κορυφή. Oι παίκτες του ΟΦΗ γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή και προετοιμάζονται κατάλληλα για το παιχνίδι στον Πειραιά.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ακαδημίες 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας

Η Επιτροπή Ακαδημίας ευχαριστεί την εταιρεία «Ζαργιανάκης» για την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων υποδομής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ευχαριστεί την εταιρεία «Ζαργιανάκης Αναψυκτικά και Σητειακό Νερό» για τα τμήματα υποδομής και την κάλυψη των αναγκών με μπουκάλια νερού.

Ποδόσφαιρο 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Χαντί: «Από τα ωραιότερα γκολ που έχω βάλει στην καριέρα μου»

Ο Άγγελος Χαντί χαρακτηρίζει «γκολ προπονητή» αυτό που πέτυχε ο ΟΦΗ και έγινε viral σε όλη την Ελλάδα και τονίζει ότι «η καρδιά του κόσμου περνάει και στην δική μας καρδιά».
Ο «μαέστρος» του ΟΦΗ μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ αλλά και τον εαυτό του στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο ίδιος και ξετρέλανε ολόκληρη την Ελλάδα, ο 27χρονος μέσος υπογράμμισε ότι «ήταν πράγματι από τα πιο ωραία που έχω πετύχει αλλά ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς. Ένα γκολ που βγάζει πολλή ποιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος και θα το χαρακτήριζα γκολ προπονητή». Ο Χαντί τονίζει ότι η νίκη επί του Ερμή έχει μείνει στο παρελθόν και όλοι στον ΟΦΗ έχουν επικεντρωθεί στην συνέχεια: «Αυτό το ματς πέρασε και πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια και να σκεφτόμαστε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».
Όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα, ο Άγγελος Χαντί στέκεται στο κλίμα που υπάρχει: «Τα πράγματα πάνε πιο καλά από ότι περίμενα. Η ομάδα εκπέμπει υγεία, διαθέτει σοβαρούς παράγοντες που την αγαπάνε και έναν πολύ καλό προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει πίστη για την επίτευξη του στόχου, το πάθος βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε διαβασμένοι για όλες τις συνθήκες στις οποίες αγωνιζόμαστε ενώ ο κόσμος αν και πικραμένος από τον υποβιβασμό είναι κοντά μας και μας βοηθάει πολύ».
Ο 27χρονος μέσος στέκεται ιδιαίτερα στην εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπο του από ολόκληρη την ομάδα λέγοντας ότι «έχω να δώσω πολλά παραπάνω στον ΟΦΗ και στις παραπάνω κατηγορίες. Να έχω πρώτα την υγεία μου και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με έφεραν στην ομάδα».
Τέλος, στέλνει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε. Η καρδιά του κόσμου περνάει και στην δική μας καρδιά, το πάθος του μεταφέρεται και σε εμάς. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε όχι το 100% αλλά το 1000% των δυνατοτήτων μας για να φύγει ο ΟΦΗ γρήγορα από αυτές τις κατηγορίες και να διώξουμε την στενοχώρια από τους φιλάθλους μας».

''Οι άλλοι'' 30/3/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Γιαννακόπουλος: «Τελικός το ματς με τον Φωστήρα»

Η Κηφισιά κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τονίζει ότι το ματς της Κυριακής είναι τελικός για τον σύλλογο.
Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε το τρίποντο στον Άλιμο απέναντι στους Τράχωνες, γεγονός που σημαίνει πολλά όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Είναι κάτι, άλλωστε, που γνωρίζει καλά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανέφερε και το στοιχείο που τον χαροποίησε, μιλώντας στοpamebala.gr.
«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς και για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο, έχοντας καλή εμφάνιση για ακόμη μία φορά. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που δεν δεχθήκαμε γκολ. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει πολύ» τόνισε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός, για να αποκριθεί κατόπιν ερώτησης για το αν φοβάται ότι η ομάδα του μπορεί να επαναπαυθεί μετά τη νίκη της απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου:

«Είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, δεν υπάρχει επανάπαυση στην ομάδα! Το ίδιο πράγμα θα λέγαμε στους παίκτες και τον Φωστήρα αν κερδίζαμε. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος στον οποίο όλα τα ματς δίνουν τρεις βαθμούς».
Την ώρα που η ομάδα του έπαιρνε το τρίποντο στον Άλιμο, ο Αστέρας Βάρης περνούσε νικηφόρα από το Μοσχάτο απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Ωστόσο, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έδειξε να μην δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποτελέσματα των «αντίζηλων» της Κηφισιάς στη μάχη της σωτηρίας: «Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα, το πως εμείς θα παρουσιαστούμε στα παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Πλέον, κοιτάμε τον επόμενο τελικό, που είναι την Κυριακή με τον Φωστήρα».
Τέλος, ο παλαίμαχος άσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ήδη βλέπει να αποδίδονται στον αγωνιστικό χώρο κάποια από τα στοιχεία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που ήδη έχουν αρχίσει και φαίνονται. Είναι πολύ θετικό, όμως χρειαζόμαστε ακόμα πάρα πάρα πολλή δουλειά. Δουλεύουμε πάρα πολύ, ειδικά στο τακτικό κομμάτι».
πηγή: pamebala.gr

Ποδόσφαιρο 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η ΕΠΣΗ ζητάει τροποποίηση του ΚΑΠ για την εκκαθάριση των ΠΑΕ

Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η ΕΠΣΗ ζητάει την τροποποίηση του ΚΑΠ στο σημείο που αφορά την διαδικασία της εκκαθάρισης. Δείτε που και γιατί.
Ο ΟΦΗ τρέχει ολοταχώς την διαδικασία της εκκαθάρισης, προκειμένου να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και όπως τονίζουν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την διαδικασία όλα πάνε βάσει του σχετικού χρονοδιαγράμματος. Τώρα έρχεται η ΕΠΣΗ να ζητήσει από την ΕΠΟ, εν όψει της Γ.Σ. του Ιουνίου, την τροποποίηση του ΚΑΠ που αφορά την εκκθάριση των ΠΑΕ που έχουν υποβιβαστεί ηθελημένα ζητώντας το δικαίωμα να γίνεται Ανώνυμη Εταιρεία ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της προηγούμενης.
«Κατ εξαίρεση όσα σωματεία πέτυχαν τον προβιβασμό τους σε επαγγελματική κατηγορία την σεζόν 2015 – 2016 θα μπορούν να ιδρύσουν νέα ΠΑΕ ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της προηγούμενης εταιρείας» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό απόσπασμα από το αίτημα της ΕΠΣΗ.
Αναλυτικά η πρόταση της ΕΠΣΗ
Τροποποίηση Άρθρου 3 (Αποχώρηση ομάδας από πρωτάθλημα σε εξέλιξη):
Ομάδα που θα αποχωρήσει από πρωτάθλημα όταν αυτό είναι σε εξέλιξη, είτε με δική της απόφαση είτε για οποιονδήποτε λόγο που θεωρείται σύμφωνα με τους Κανονισμούς ως αποχώρηση, τιμωρείται με άμεσο υποβιβασμό στην κατώτατη ερασιτεχνική κατηγορία.
Τα αποτελέσματα των αγώνων, τους οποίους η ομάδα έδωσε στο πρωτάθλημα που μετέχει μέχρι την ημέρα της αποβολής της, είναι ισχυρά. Από την ημέρα αποχώρησης της και έως τη λήξη της διοργάνωσης όλοι οι αγώνες της θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί από τις αντίπαλες ομάδες με
σκορ 3-0 και υπολογίζονται για την έκτιση ποινών μόνο των αντιπάλων ομάδων.
2. Εφόσον η ομάδα που αποχωρήσει από το πρωτάθλημα είναι Π.Α.Ε., οι βασικοί μέτοχοι και τα μέλη του Δ.Σ. δεν δικαιούνται, για την επόμενη από την ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος δεκαετία, να μετέχουν οι ίδιοι ή συγγενείς τους, έως πρώτου βαθμού, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα
και τρόπο στην μετοχική σύνθεση ή στο Δ.Σ. Π.Α.Ε. ή Σωματείου. Παρομοίως, εφόσον η ομάδα που αποχωρήσει από το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνική, τα μέλη του Δ.Σ. δεν δικαιούνται, για την επόμενη από την ημερομηνία οριστικής αποχώρησης δεκαετία, να μετέχουν οι ίδιοι ή
συγγενείς τους, έως πρώτου βαθμού, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στην μετοχική σύνθεση ή στο Δ.Σ. Π.Α.Ε. ή Σωματείου.
3. Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου θα ισχύσουν για όσες ομάδες αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 κι έπειτα.
Κατάργηση Άρθρου 4 (Υποχρεώσεις της νέας Π.Α.Ε.) Τροποποίηση Άρθρου 5 (Υποβιβασμός / λύση-εκκαθάριση):
1. Οι Π.Α.Ε. που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία δεν μπορούν για κανένα λόγο να παραμείνουν σε λειτουργία. Σε περίπτωση υποβιβασμού Π.Α.Ε. σε ερασιτεχνική κατηγορία, η εταιρεία λύεται και τίθεται σε εκκαθάριση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Η απόφαση για τη λύση κι εκκαθάριση θα λαμβάνεται εντός 1 μηνός και η εκκαθάριση θα ολοκληρώνεται εντός 6 μηνών από την ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος υποβιβασμού της ομάδας.
2. Σε περίπτωση που η απόφαση για τη λύση κι εκκαθάριση της υποβιβασθείσας σε ερασιτεχνική κατηγορία Π.Α.Ε καθυστερήσει πέραν του 1 μηνός ή η εκκαθάριση της δεν ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών, από την ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος υποβιβασμού της Π.Α.Ε., δύναται η Ε.Π.Ο., μετά από αίτηση του ιδρυτικού σωματείου, να επιμεληθεί η ίδια και να αιτηθεί την επίσπευση των διαδικασιών παρεμβαίνοντας ενώπιον των αρμοδίων οργάνων ώστε να εφαρμοστούν οι διατάξεις των Κανονισμών.
3. Πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης της υποβιβασθείσας Π.Α.Ε., απαγορεύεται το ιδρυτικό σωματείο να ιδρύσει νέα Π.Α.Ε.. Κατ’ εξαίρεση, όσα σωματεία πέτυχαν τον προβιβασμό τους σε επαγγελματική κατηγορία κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16, θα μπορούν να ιδρύσουν νέα Π.Α.Ε. ακόμα κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της υποβιβασθείσας Π.Α.Ε..
Σε μια τέτοια περίπτωση, η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, αλλιώς η νέα Π.Α.Ε. θα υποβιβασθεί στην αμέσως χαμηλότερη κατηγορία και δεν θα έχει δικαίωμα επανόδου μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της προηγούμενης Π.Α.Ε.
4. Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της υποβιβασθείσας Π.Α.Ε. και υφίστανται οι αγωνιστικές προϋποθέσεις, το ιδρυτικό σωματείο μπορεί να ιδρύσει νέα Π.Α.Ε. και να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία από την επόμενη κιόλας αγωνιστική περίοδο.
5. Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου θα ισχύσουν για όσες Π.Α.Ε υποβιβασθούν από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 κι έπειτα, καθώς και για όσες Π.Α.Ε. υποβιβάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει ή ολοκληρώσει την λύση κι εκκαθάριση
Κατάργηση Άρθρου 6 (Έναρξη διαδικασίας εκκαθάρισης)

Ακαδημίες 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νοικοκυράκης: «Ο ΟΦΗ '94 ήρθε για να μείνει»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ’94 Ζαχαρίας Νοικοκυράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την άνοδο, την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής αλλά και για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε ως προπονητής.
Aναλυτικά όσα είπε ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης στον Athletic Radio 104,2
Για την πορεία του ΟΦΗ ’94: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι πως τα παιδιά θα παρουσιάσουν βελτίωση και καθημερινά να βελτιώνονται ώστε κάποιοι παίκτες να πάνε στην μεγάλη ομάδα. Αυτός ήταν ο στόχος από το ξεκίνημα της περιόδου. Ήρθε η άνοδος, σίγουρα το καλύτερο θα είναι να μπορέσουν τα παιδιά να γίνουν επαγγελματίες».
Για την άνοδο: «Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη όμως τα παιδιά βοήθησαν αρκετά με την καθημερινή δουλειά που έκαναν και την συγκέντρωση που είχαν. Αυτό που έχουν καταφέρει, είναι έργο των παιδιών και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Για το ρεκόρ του ΟΦΗ με 22 νίκες σε 22 παιχνίδια: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για τα παιδιά που έχουν βέβαια παραπάνω άγχος ώστε να διατηρήσουν αυτό το ρεκόρ. Ίσως όμως μέσα από το άγχος να έχουν κέρδη γιατί το ποδόσφαιρο έχει πίεση και πρωταθλητισμό».
Για την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του ΟΦΗ: «Στην άρχη της χρονιάς έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από την Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη της έδωσαν τα πάντα ώστε να δημιουργηθεί ένα σωστό περιβάλλον. Βοήθησαν πολύ ώστε να παραμείνουν τα παιδιά αλλά και να έρθουν κάποια άλλα. Η αρχή ήταν η δυσκολότερη και τα υπόλοιπα κύλησαν σιγά – σιγά».
Για το μέλλον του ΟΦΗ ’94: «Καταρχήν να ευχηθούμε ώστε η μεγάλη ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα γιατί πέραν όλων των άλλων θα είναι ένα κέρδος και για τα παιδιά. Σίγουρα, πολλά παιδιά από τον ΟΦΗ 94 θα βρίσκονται στην Κ19 του συλλόγου όμως αυτό που πρέπει να πω είναι ότι δημιουργήθηκε για να μείνει».
Για την επόμενη χρονιά: «Υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται στην μικρότερη ομάδα, αυτήν του 2001, και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που ανέβουν στην Κ19, θα υπάρξει και οι κατάλληλες προσθήκες. Αυτό που ευχόμαστε είναι να βγει ο ΟΦΗ, να δημιουργηθεί η Κ19 και να έχουν κέρδος τα παιδιά».
Για το ότι δούλεψε με νεαρούς παίκτες: «Δεν είχα δουλέψει ξανά με μικρά παιδιά και να πω ότι είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί τους. Όλα είχαν ένα καλό επίπεδο από τους προηγούμενους προπονητές».

Ποδόσφαιρο 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Βλέπει Ατρόμητο ο ΟΦΗ, μέσα ο Κοιλιάρας

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ουσιαστικά την Τετάρτη (30/3) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/3), με τον Ατρόμητο στον Πειραιά, με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος και δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς. Στις επόμενες προπονήσεις, θα αποφασίσει ο Νίκος Νιόπλιας το αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής.
Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, επιστρέφει και ο  Ραπτάκης, ο ποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό.
Αντίθετα θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Φραγκουλάκης (7 κάρτες).
Την Τετάρτη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαχινίδης και Πίτσος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Περογαμβράκης και Μπουρσέλης.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (31/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποδόσφαιρο 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Περιμένει να δει τους τραυματίες ο Νιόπλιας

O Nίκος Νιόπλιας θα περιμένει στην σημερινή προπόνηση σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες για να κάνει τα σχέδια του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τα προβλήματα για τον Νιόπλια δεν είναι λίγα. Ήδη, ο τιμωρημένος Φραγκουλάκης και ο τραυματίας Μπουρσέλης δεν υπλογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ αντίθετα οι Σαχινίδης, Κοιλιάρας, Πίτσος και Περογαμβράκης έχουν πολλές πιθανότητες το παιχνίδι με τον τελευταίο να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του. Σήμερα, ο 51 τεχνικός, θα δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οιτραυματίες, για να κάνει τα σχέδια εν όψει το παιχνίδι της Κυριακής. Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά.  

Συνεντεύξεις 30/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο ΟΦΗ δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και «κύκλωσε» τα ματς που θα κρίνουν την άνοδο του ΟΦΗ. Ποιες διαφορές εντόπισε ανάμεσα στον τωρινό ΟΦΗ και εκείνον του πρώτου γύρου.
Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στον Athletic Radio 104,2
Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Περισσότερο με χάλασε η νίκη της Βάρης από την ήττα στο Γεντί Κουλέ. Είχα πει ότι για να πάρεις αποτέλεσμα στην έδρα του ΟΦΗ θα πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι και να τον βρεις στα χειρότερα του. Ότι έγινε στον πρώτο γύρο, έγινε τούμπαλιν στον δεύτερο. Πραγματικά, αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου».
Για τις διαφορές που εντοπίζει ανάμεσα στον τωρινό ΟΦΗ και εκείνον του πρώτου γύρου: «Είδα μια γρήγορη ομάδα που δεν είχε σχέση με το αργό τέμπο του πρώτου γύρου. Ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα έδειχνε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και οι παίκτες που έχουν μπει, έχουν ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ. Νομίζω ότι αυτό που είδα από τον ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με καμία ομάδα και για να ξεκαθαρίσω, αυτό αφορά τον δεύτερο γύρο».
Για την μάχη της ανόδου: «Η ανατροπή θα πάει στην τελευταία αγωνιστική και μετά την ήττα της Τριγλίας η κούρσα έγινε για δύο. Θεωρώ δύσκολο να πάει ο ΟΦΗ ή ο Φωστήρας στο +4. Και το βλέπω δύσκολο. Ακόμα και αν ο Φωστήρας σκοντάψει δύο φορές, πάλι θα είναι στο +3».
Για τα παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο: «Ο Φωστήρας δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή αν και η Κηφισιά δεν πατάει καλά στα πόδια της και είναι σημάδι το γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο κέρδισε μόνο τους Τράχωνες. Επίσης, πιστεύω ότι το άλλο δύσκολο θα είναι στον Κρουσώνα. Ο ΟΦΗ δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και ο Ατρόμητος έχει μια ένσταση που θα κερδίσει. Τα Καμίνια είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και το άλλο δύσκολο παιχνίδι είναι μέσα στη Νίκαια».

Για το ενδεχόμενο να παιχτεί η άνοδος την τελευταία αγωνιστική: «Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα θα είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μια κωλοπετσωμένη ομάδα. Προβλέπω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και θα είναι μια μάχη. Ο ΟΦΗ βγαίνει πρωταθλητής με σκορ 2-0, αυτό σημαίνει ότι ο Φωστήρας θα παίξει για τρία αποτελέσματα και μπορεί να πάει ακόμα και σε μπαράζ. Βάλτε λίγο στο μυαλό σας το τι έπαθε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό. Όπως πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι και αυτό με την Τριγλία γιατί την Κυριακή έχασε πολλές ελπίδες».
Για την μάχη που δίνει για την παραμονή ο Ερμής: «Αν χάσει ο Ατρόμητος την Κυριακή θα είναι ένα μεγάλο δώρο για εμάς και θα μας κάνει πιο εύκολο τον δικό μας δρόμο. Μας αρκεί να κάνουμε τρεις νίκες μέσα στην έδρα μας. Εννοώ ότι είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας όμως δεν ήταν ήττες εκτός πρόγραμματος. Η σωστή βαθμολογία της Βάρης είναι αυτή που έχει γιατί πίστευα ότι δεν θα κέρδιζε κανέναν από τους πρώτους και θα κέρδιζε την Επισκοπή από όπου έχασε τελικά. Αν πάρουμε αποτέλεσμα στην Βάρη νομίζω ότι κατά 90% έχουμε τελειώσει την υπόθεση της παραμονής. Δεν θέλω με τίποτα να κριθεί η παραμονή μόνο στα τρία εντός έδρας παιχνίδια. Θεωρώ ότι έχουμε τεράστια ευκαιρία να τελειώσουμε την παραμονή στο παιχνίδι της Κυριακής».
Για την εικόνα του Ερμή κόντρα στον ΟΦΗ: «Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και δεν έχουμε την δυνατότητα σαν τον ΟΦΗ ώστε να αλλάζουμε συνεχώς παίκτες. Στην ουσία πήγαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ κάνοντας μισή προπόνηση. Όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Όμως θα πω και κάτι άλλο. Ο Ερμής πήγε στο «Γεντί Κουλέ» χωρίς κόμπλεξ, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο δίχως να κάνει καθυστερήσεις».

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ποδόσφαιρο 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Δεν ξεχνάω την αγάπη που πήρα αυτούς τους 3 μήνες»!

Ο Φαμπίνιο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και στάθηκε ιδιαίτερα στην αγάπη πήρε από όλον τον οργανισμό, στο διάστημα που ήταν τραυματίες. «Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο. Μόνο να κερδίζουμε. Αυτό έχει σημασία εδώ που έχουμε φτάσει» τόνισε για τους έξι τελικούς που έχει να δώσει ο ΟΦΗ.
Στα τελευταία παιχνίδια πήρε χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Νιόπλια, ενώ στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών αγωνίστηκε 90 λεπτά, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις, δίνοντας μεγάλη βοήθεια στον ΟΦΗ για να φτάσει στη νίκη.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Φαμπίνιο τόνισε ότι είναι έτοιμος να δώσει και την ψυχή του για τον ΟΦΗ, προκειμένου να πετύχει την άνοδο, ενώ τόνισε πως  ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει τα παιχνίδια ξεχωριστά και να κάνει το 6Χ6 στα παιχνίδια που απομένουν για να κόψει αυτός πρώτος το νήμα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΟΦΗ
Για το γεγονός ότι δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους γιατρούς του ΟΦΗ. Τον κ. Στεφανουδάκη, τον κ. Κακαβελάκη, τον Κώστα Παππα, το Λεωνίδα Σακούτη. Σε όλα τα παιδιά απο το τιμ που ήταν μαζί μου».
Για το πόσο δύσκολο ήταν να μείνει 3.5 μήνες εκτός:
«Ηταν πολύ δύσκολα για μένα αυτούς τους 3.5 μήνες. Να είσαι στην κερκίδα και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Είχα υπομονή αλλά και πολύ αγάπη απο την ομάδα, τη γυναίκα μου, το παιδί μου, τον κόσμο του ΟΦΗ. Δεν το ξεχνάω αυτό. Για αυτό και θέλω να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Θα δώσω και την ψυχή για τον ΟΦΗ».
Για το αν είναι καλά τώρα:
«Για μένα είναι πολύ σημαντικό, που κατάφερα να παίξω 90 λεπτά και να βοηθήσω την ομάδα.
Κοιτάζω πως να βοηθήσω την ομάδα. Εβγαλα 90 λεπτά και είμαι καλά».
Για την εμφάνιση του  ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών:
«Ηταν σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Το καθαρίσαμε γρήγορα με 3-0 στο ημίχρονο και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε ένα ακόμη γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ευχαριστήσαμε και τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο».
Για το επίπεδο της ομάδας:
«Η ομάδα βρίσκεται πολύ υψηλό επίπεδο τώρα. Ολα τα παιδιά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εχουμε καλούς παίκτες και στο γήπεδο, αλλά και στον πάγκο. Κάθε παίκτης είτε παίζει ένα λεπτό, είτε 90 λεπτά τα δίνει όλα. Αυτό είναι. Είμαστε όλοι μαζί. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».
Για τις τρείς συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ:
«Είναι πολύ σημαντικό. Τρείς νίκες, σε τρία παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τις δυσκολίες που μπορεί να βρούμε μπροστά μας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πάμε για το 6Χ6 για να ανέβουμε κατηγορία. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο. Μόνο να κερδίζουμε. Αυτό έχει σημασία εδώ που έχουμε φτάσει».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά:
«Είναι ένας ακόμη τελικός για μας. Πάμε για τη νίκη, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά και εμείς θέλουμε μόνο νίκες, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ποδόσφαιρο 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ρεπό μετά από μια... κολασμένη εβδομάδα

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια, στα οποία και πέτυχαν το απόλυτο δηλαδή τρείς νίκες (με Βάρη, Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών), οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Τρίτη, καθώς είχαν ρεπό.
Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τετάρτη (30/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.
Την Τετάρτη ο Νίκος Νιόπλιας θα αξιολογήσει και τα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να δεί ποιοι από τους Περογαμβράκη, Σαχινίδη, Μπουρσέλη, Πίτσο, Κοιλιάρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα είναι στην διάθεση του για το επόμενο παιχνίδι.

''Οι άλλοι'' 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαπάκης

Καλοπήτας: «Δεν είχαμε στόχο το πρωτάθλημα...»

Η Τριγλία Ραφήνας, έχασε στην Ρόδο, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ, και ο Ηλίας Καλοπήτας τόνισε ότι η ομάδα του πολύ δύσκολα θα κυνηγήσει την άνοδο.
«Δεν είχαμε θέσει στόχο εξαρχής το πρωτάθλημα αλλά από ένα σημείο και μετά δικαιούμασταν να κοιτάζουμε και πιο ψηλά. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο πλέον, έχει απομακρυνθεί ο στόχος όμως δεν θέλω να ξεφύγουμε από το σκεπτικό ότι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας – έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

video 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video / Τι έγινε στην 24η αγωνιστική

Δείτε videos από το παιχνίδι του ΟΦΗ αλλά και από τα ματς ΠΑΟΚ – Ιωνικός, Ηλυσιακός – Γλυφάδα και Επισκοπή - Ατρόμητος Πειραιά.
ΟΦΗ – Ερμής Ζωνιανών 4-0


ΠΑΟΚ – Ιωνικός 3-1

Ηλυσιακός – Γλυφάδα 2-1

Επισκοπή - Ατρόμητος Πειραιά 2-2

Ποδόσφαιρο 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπολάκης: «Ο Νιόπλιας άλλαξε τη νοοτροπία μας»

Η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ, άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας, ενώ η έλευση των μεταγραφών του Ιανουαρίου ανέβασε κατακόρυφα τον ανταγωνισμό ανέφερε ο Μανόλης Μπολάκης, σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2.

O εαρος αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε ότι στόχος του ΟΦΗ είναι να συνεχίσει μόνο με νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να στεφθεί πρωταθλητής, ωστόσο υπογράμμισε ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία σε αυτή τη φάση, είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμξητο στον Πειραιά, το οποίο πρέπει να κερδίσει ο ΟΦΗ για να μείνει ζωντανός στο στόχο του.

Αναλυτικά οι αναφορές του Μανώλη Μπολάκη:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά και ξεχωριστά. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε βαθμούς. Το έχουμε καταλάβει ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς».

Για την προσαρμογή του ΟΦΗ στα γήπεδα με «πλαστικό» τάπητα: «Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι δεν μας φοβίζει το πλαστικό και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα προσαρμόστηκε σε αυτές τις συνθήκες, ήρθαν νέα παιδιά, ήρθε ο κύριος Νιόπλιας και πλέον η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Μας βοήθησαν όλοι όσοι ήρθαν στην ομάδα».

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ: «Με κάθε προπονητή προσπαθούσαμε για το καλύτερο, όμως ο κύριος Νιόπλιας έβγαλε τον καλύτερο εαυτό από κάθε ποδοσφαιριστή. Μας άλλαξε πρόσωπο και τη νοοτροπία».

Για την ταυτόχρονη παρουσία του Κώστα Κιάσσου στην ίδια θέση, εκείνη του δεξιού μπάκ: «Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές, βοήθησαν πολύ την ομάδα και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και αυτό μας κάνει όλους καλύτερους. Ο ανταγωνισμός με κάνει να βελτιώνομαι πολύ. Βλέπω και μαθαίνω από τον Κώστα γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Παίζουμε δίπλα σε παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να μαθαίνουμε τα καλύτερα».

Για τις τελευταίες έξι αγωνιστικές: «Πιστεύουμε πλέον στους εαυτούς μας και βγάζουμε σιγουριά. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω μακρυά, προς το παρόν κοιτάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Ποδόσφαιρο 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το παιχνίδι με τον Ερμή πέρασε, και το μυαλό είναι στον Ατρόμητο

Το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών πέρασε, και στον ΟΦΗ έχουν το μυαλό τους στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραία.

O OΦΗ έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και πρόσφερε στο κόσμο που πήγε στο γήπεδο, γκολ και θέαμα που με τον κόσμο να χειροκροτάει στο τέλος τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ανήκει με τον Ερμή Ζωνιανών ανήκει στο παρελθόν, και στον ΟΦΗ έχουν το μυαλό τους στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά. Ο ΟΦΗ θα παίξει την Κυριακή, σε ένα ακόμη πλαστικό τάπητα μετά από Βάρη και Επισκοπή. Ο Νίκος Νιόπλιας, έδω χθες συγχαρητήρια στους παίκτες τους για την εμφάνιση και για την νίκη. Ενώ έδωσε σήμερα ρεπό και από αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.