Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Χαραλαμπάκης 29/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η άνοδος περνάει (και) από τον Πειραιά

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, και λέει ότι η άνοδος περνάει (και) από τον Πειραιά.

Κάθε φορά γράφουμε ότι η άνοδος περνάει από την Βάρη, Επισκοπή κλπ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Καθέ παιχνίδι το βλέπουν σαν τελικό στον ΟΦΗ και καλά κάνουν, βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι πρέπει. Ο ΟΦΗ δίνει την Κυριακή το ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, κατά την δική μου προσωπική μου άποψη. Η άνοδος περνάει (και) από τον Πειραιά για τον ΟΦΗ, γιατί όταν θα παίζει αυτός με τον Ατρόμητο, ο Φωστήρας θα παίζει στην Κηφισιά που θέλει πάση θυσία την νίκη, μετά το διπλό της Βάρης στο Μοσχάτο, και δεν αποκλείεται εφόσον ο ΟΦΗ νικήσει τον Ατρόμητο και δεν νικήσει ο Φωστήρας την Κηφισιά να βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, κατάφεραν να πάρουν δύο μεγάλα διπλά σε Βάρη και Επισκοπή, που μάτωσαν οι παίκτες του ΟΦΗ για να πάρουν τα δύο αυτά σημαντικά τρίποντα. Ο ΟΦΗ την Κυριακή παίζει ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ, και εφόσον φύγει με το διπλό από τον Πειραιά, τότε γίνεται ξανά το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ο ΟΦΗ έχει τον προπονητή και τους παίκτες για να πάρουν το διπλό την Κυριακή, που θα τους φέρει πιο κοντά στην άνοδο.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε πάει την διαφορά  στο -1 από τον Φωστήρα, αλλά η γκέλα με τον Ιάλυσο έγινε -5, οι νίκες σε Βάρη και Επισκοπή «διέγραψαν» την ισοπαλία με τον Ιάλυσο. Αλλά από εδώ και στο εξής ο ΟΦΗ δεν έχει περιθώρια για καμία γκέλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αν καταφέρει και κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος θα πάρει αυτός την άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου