Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

''Οι άλλοι'' 30/3/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Γιαννακόπουλος: «Τελικός το ματς με τον Φωστήρα»

Η Κηφισιά κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τονίζει ότι το ματς της Κυριακής είναι τελικός για τον σύλλογο.
Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε το τρίποντο στον Άλιμο απέναντι στους Τράχωνες, γεγονός που σημαίνει πολλά όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Είναι κάτι, άλλωστε, που γνωρίζει καλά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανέφερε και το στοιχείο που τον χαροποίησε, μιλώντας στοpamebala.gr.
«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς και για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο, έχοντας καλή εμφάνιση για ακόμη μία φορά. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που δεν δεχθήκαμε γκολ. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει πολύ» τόνισε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός, για να αποκριθεί κατόπιν ερώτησης για το αν φοβάται ότι η ομάδα του μπορεί να επαναπαυθεί μετά τη νίκη της απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου:

«Είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, δεν υπάρχει επανάπαυση στην ομάδα! Το ίδιο πράγμα θα λέγαμε στους παίκτες και τον Φωστήρα αν κερδίζαμε. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος στον οποίο όλα τα ματς δίνουν τρεις βαθμούς».
Την ώρα που η ομάδα του έπαιρνε το τρίποντο στον Άλιμο, ο Αστέρας Βάρης περνούσε νικηφόρα από το Μοσχάτο απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Ωστόσο, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έδειξε να μην δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποτελέσματα των «αντίζηλων» της Κηφισιάς στη μάχη της σωτηρίας: «Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα, το πως εμείς θα παρουσιαστούμε στα παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Πλέον, κοιτάμε τον επόμενο τελικό, που είναι την Κυριακή με τον Φωστήρα».
Τέλος, ο παλαίμαχος άσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ήδη βλέπει να αποδίδονται στον αγωνιστικό χώρο κάποια από τα στοιχεία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που ήδη έχουν αρχίσει και φαίνονται. Είναι πολύ θετικό, όμως χρειαζόμαστε ακόμα πάρα πάρα πολλή δουλειά. Δουλεύουμε πάρα πολύ, ειδικά στο τακτικό κομμάτι».
πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου