Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Χαραλαμπάκης 25/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες, και η δύσκολη συνέχεια...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τις δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Αστέρα Βάρη και Επισκοπή, και η δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τόσες ημέρες γράφαμε γιατί τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι κλειδιά για την συνέχεια και αναφέρουμε το γιατί: Ο ΟΦΗ είχε να πάει να παίξει σε δύο πλαστικά γήπεδα, και το ένα να είναι 8χ8 (!!) και όπως είπε καλά ο Νιόπλιας χθες, αντί να παίζουν μικροί εδώ, παίζουν μεγάλοι. Τα παιχνίδι κλειδιά, ήταν με Αστέρα και Επισκοπή, και όπως έγραφα πριν τα παιχνίδι αυτά, ότι αν ο ΟΦΗ καταφέρει και πάρει τις νίκες σε αυτά τα δύο παιχνίδια, τότε είναι ο μισός τίτλος για εκείνον. Κάτι που το έκανε, και πιστεύω πως αν ο ΟΦΗ δεν έπαιρνε την νίκη σε αυτά τα παιχνίδια, δεν θα έπαιρνε την άνοδο, και αφου έκανε τις δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες σε πλαστικό χορτάρι για εκείνον είναι μισός τίτλος.

O OΦΗ πέτυχε δύο μεγάλες νίκες σε πλαστικό χορτάρι, και του δίνει την δυνατότητα να έχει μειώσει στους 3 βαθμούς από την κορυφή και μένουν 7 αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έπαιξε μπαλάρα κόντρα σε Βάρη και Επισκοπή, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ μείωσε την διαφορά από το -11 στο -3 και αυτό λέει πολλά.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους, είτε είναι Ερμή Ζωνιανών ή Άλιμος. Θα πρέπει να μπαίνουν αποφασισμένοι και παθιασμένοι για την νίκη από το πρώτο, για να μην δώσουν δικαιώματα στους αντιπάλους να κάνουν καθυστερήσεις.

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να έχει δυσκόλη συνέχεια, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο ΟΦΗ έχει να πάει στον Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, και τον υποβιβασμένο εδώ και καιρό Άλιμο. Το ποιο δύσκολο, θεωριτικά πάντα παιχνίδι είναι αυτό στην Νίκαια. Ενώ ο ΟΦΗ έχει να υποδεχτεί στο «Γεντί Κουλέ», τον Ερμή Ζωνιανών, Τριγλία Ραφήνας (που μέχρι τώρε ισοβαθμούν μαζί στην δεύτερη θέση), τον Ηλυσιακό που παλεύει για την παραμονή του, και τον Φωστήρα. Που μπορεί στο παιχνίδι αυτό να παίζεται η άνοδος και για τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου