Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

''Οι άλλοι'' 22/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Θανέλλας: «Η άνοδος θα παίζεται μέχρι τέλους»

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Φώτης Θανέλλας μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και για την μάχη της ανόδου.
«Θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία γιατί διαθέτει καλύτερη ομάδα. Αν είχαμε κάνει γκολ, έστω μια από τις ευκαιρίες που είχαμε τότε τα πράγματα για τον ΟΦΗ θα γίνονταν δύσκολα γιατί θα συνεχίζαμε τον κλεφτοπόλεμο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μας πίεσε πάρα πολύ ενώ εμείς δεν είχαμε λύσεις από τον πάγκο» ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου τεχνικού σχολιάζοντας τη νίκη του ΟΦΗ στην Βάρη.
Όσον αφορά το πως αντιμετωπίσε τον ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας πως «είναι πρόκληση για κάθε ομάδα που είναι αντίπαλος του ΟΦΗ. Και αδιάφορος να είσαι, όταν παίζει κόντρα στον ΟΦΗ αποτελεί ένα κίνητρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Ο ΟΦΗ είναι πιθανόν καλύτερη ομάδα από τον ΟΦΗ αλλά θεωρώ ότι έχει ως πλεονέκτημα το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Ο Νίκος έχει πολλές επιλογές και πιστεύω ότι ίσως αυτό είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά με τον Φωστήρα».
Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για την μάχη της ανόδου, ο κύριος Θανέλλας υποστήριξε ότι δεν θα κριθεί πριν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι θα πάει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και είναι πιθανό να παίζεται η παραμονή ακόμα και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς, για παράδειγμα, χάσαμε στον Ταύρο από ένα δικό μας λάθος ενώ δεν μας δόθηκε πέναλτι. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα. Ο Εθνικός έχει εκμεταλλετεί στο απόλυτο την έδρα του αλλά δεν πιστεύω ότι θα απειλήσει την δυάδα του Φωστήρα με τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ θα δυσκολευτεί αρκετά στο γήπεδο της Επισκοπής. Θεωρώ θα είναι πολύ σημαντική μια νίκη του ΟΦΗ στην Επισκοπή σε συνδυασμό με τη νίκη επί του Αστέρα Βάρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου