Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ποδόσφαιρο 28/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Το OFI CRETE News ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών.
Γιάννης Δερμιτζάκης
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απειλήθηκε μια φορά με σουτ του Κατσικοκέρη, στην συνέχεια ήταν θεατής του παιχνιδιού. 
Μανώλης Μπολάκης
Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ βρήκε αρκετούς χώρους από τα δεξιά. Είχε άνετο απόγευμα αμυντικά αλλά δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, και προσόντα βέβαια,στο επιθετικό κομμάτι όπου χρειάζεται να δουλέψει ακόμα περισσότερο.
Κώστας Κιάσσος

Ο 40χρονος παίκτης, έπαιξε ως αριστερό μπακ κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, αμυντικά δεν είχε πρόβλημα ενώ στην επίθεση ανέβαινε συνεχώς.

Μανώλης Φαζός, Ηλίας Κώτσιος
Οι δύο αμυντικοί του ΟΦΗ, στο πρώτο ημίχρονο είχαν μικροπροβλήματα απέντανι στον Ερμή Ζωνιανών, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θεατές του αγώνα.

Ανέστης Νάστος

Ο κεντρικός αμυντικός μέσος, έδωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι πολλές «μάχες» στον αερά κερδίζοντας όλες τις φάσεις.

Αουγκούστο Φαμπίνιο

Ο Φαμπίνιο ξεπέρεσε πλήρως τον τραυματισμό του, και δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χθες έκανε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει αλλά δεν του έκανε η μπάλα το χατήρι.

Άγγελος Χαντί

Ο Χαντί έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι την αξία του και την εμπειρία του που έχει από την Σούπερ Λιγκ, ενώ πέτυχε το γκολ της χρονιάς με μία καρφωτή κεφαλιά.

Έλτον Καλέ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, δημιούργησε αρκετές φάσεις του αγώνα, είχε ένα χαμένο τετ α τετ ενώ πέτυχε ένα γκολ.

Ζντράβκο Πόποβιτς

Ο «Πόπο», έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, έδωσε μία ασίστ ενώ πέτυχε και ένα καταπληκτικό γκολ αφήνοντας τον Ανδρεαδάκη άγαλμα.

Βασίλης Σαχινίδης

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.


ΑΛΛΑΓΕΣ
Αλέξης Περογαμβράκης
Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ και του 4ου ομίλου, μπήκε αναγκαστικά στο 7ο λεπτό του αγώνα, και πέτυχε ένα γκολ κάνοντας τα πράγματα ποιο απλά για την συνέχεια.
Έρικ Γουόρντεν
O Γκανέζος επιθετικός, έχασε δύο τετ τα τετ ενώ στο 89' μετά από πάσα του Κιάσσου, είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε άδειο τέρμα αλλά καθυστερήσει αρκετά με αποτέλεσμα ο  Ανδρεαδάκη να αποκρύνει την μπάλα.
Θανάσης Πατινιώτης
Ο Πατινιώτης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρος μετά από 1,5 μήνα, και χθες έπαιξε για 15λεπτα, και δημιούργησε 2-3 φάσεις από τα αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου