Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Παρασκήνια 21/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χάραλαμπάκης

Ένας χρόνος πέρασε μετά το «αντίο» του ΟΦΗ στις Επαγγελματικές κατηγορίες!

Ένας χρόνος πέρασε, μετά την αποχώρηση του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, «πέφτοντας» στην Γ Εθνική ξεκινόντας από το μηδέν.

Ήταν 21 Μαρτίου 2015, όταν γράφτηκε η ποιο μαύρη σελίδα του ΟΦΗ στην ιστορία του. Το παιχνίδι που δεν άρχισε ποτέ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα μείνει το μυαλό όλων μας, καθώς σε εκείνο παιχνίδι ο ΟΦΗ είπε «αντίο» στις Επαγγελματικές κατηγορίες. Όταν ο Νίκος Μαχλάς είπε ότι η ομάδα αποσύρεται από την... «βρομιά» του ελληνικού πρωταθλήματος τοτε όλοι απογοητευτήκαμε, στεναχωρηθήκαμε αλλά το κεφάλι ψηλά και όλα θα έρθουν.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει την τελευταία στιγμή αξίζουν χίλια μπράβο που ήταν οι εξής: Λόρια, Αγριμάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Τζόρτζ, Μαραθιανός, Μονιάκης, Μακρής, Ροβίθης Κάλαιτζικ. Και τον Νίκο Αναστόπουλο που και αυτός από την πλευρά του έμεινε στο πάγκο μέχρι την τελευταία στιγμή.


Τέτοιες στιγμές θα μας μείνουν αξέχαστες, με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τον προπονητή να μένουν μέχρι την τελευταία στιγμή. 23 Μαρτίου, ο Νίκος Μαχλάς ανακοίνωσε το τέλος του ΟΦΗ στις Επαγγελματικές κατηγορίας. Την ημέρα που ο Μαχλάς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται η ομάδα, μετά από λίγη ώρα, οι ΜΑΓΚΕΣ ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει, να πηγαίνουν στο «Γεντί Κουλέ» παίρνοντας το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου