Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

''Oι άλλοι'' 28/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαματθαιάκης: «Σαν φίλαθλο, αυτό που είδα από τον ΟΦΗ με γέμισε 100%»

Ο τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών προέβλεψε ότι η μάχη της παραμονής θα πάει μέχρι τέλους κάνοντας την σύγκριση ανάμεσα στον ΟΦΗ του πρώτου γύρου και τον τωρινό.
Αρχικά είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω στον ΟΦΗ για την φιλοξενία που ήταν αντάξια του ονόματος της ομάδας. Προσωπικά είχα ανάμεικτα συναισθήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης και ανωτερότητας του αντιπάλου. Αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι και στον πρώτο γύρο και νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα προπονητή. Δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ  μεγάλη ομάδα. Της αξίζουν συγχαρητήρια, δεν μας άφησε ποτέ να μπούμε στο παιχνίδι και δεν είχαμε την πολυτέλεια να το χάσουμε, με ότι συνεπάγεται με αυτό απλά ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Ερμή και θέλαμε ξνα προφυλάξουμε τα παιδιά που ήταν στο όριο των καρτών. Να ευχηθώ ολόψυχα στον ΟΦΗ να είναι πρωταθλητές γιατί αυτό που είδα είναι ανώτερο της κατηγορίας».
«Δεν έχει τίποτα όμοιο με αυτόν του πρώτου γύρου. Βλέπουμε κάτι διαφορετικό, μια πολύ γρήγορη ομάδα, με τρομερές εναλλαγές στο παιχνίδι της και χωρίς να μου πέφτει λόγος αυτός είναι ο ΟΦΗ που ονειρεύονται όλοι. Σαν φίλαθλο, αυτό που είδα με γέμισε 100%. Νομίζω ότι όλα θα πάνε την τελευταία αγωνιστική με την έννοια ότι θεωρώ ότι ο ΟΦΗ πολύ δύσκολα να πάει στο +4 από τον Φωστήρα επειδή είναι λίγες οι αγωνιστικές» σχολίασε το τι διαφορετικό είδε από τον ΟΦΗ του πρώτου γύρου.
Για την μάχη της παραμονής υπογράμμισε ότι: «Το διπλό της Βάρης μπέρδεψε λίγο τα πράγματα. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας που αν τα κερδίσουμε όλα, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αλλά θα είμαστε βλάκες αν μείνουμε εκεί γιατί αν πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην Βάρη κατά 90% θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου