Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 08/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Απαράδεκτη εμφάνιση και πρώτη ήττα με κάτω τα χέρια...

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε απαράδεκτη εμφάνιση χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος, δεν είχε συνέχεια για τον ΟΦΗ που ηττήθηκε στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα με 1-0. Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε την ίδια ενδεκάδα που είχε με τον Παναθηναϊκό, με μόλις μια αλλαγή αυτή του Κιάσσου στον τραυματία Μίκιτς. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, δεν έκαναν ούτε μια (!!) ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με απότλεσμα τα Τρίκαλα να χάνουν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Τρικάλων άνοιξε το σκορ στο 50 λεπτό με κεφαλιά του Γιαννητσάνη. Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο ΟΦΗ ανέβηκε και στο 70 έκανε την πρώτη του ευκαιρία με κεφαλιά του Βουό να μπλοκάρει ο Σιδεράκης, Ο ΟΦΗ είχε και άλλες ευκαιρίες στο 75, 82, και στο 90. Όταν ο Βουό, έπιασε τη κεφαλία με τον Σιδεράκη να διώχνει με εντυπωσιακό απέκρουση.

Ο ΟΦΗ είχε μια τραγική εμφάνιση χθες, και μια.. παιδική χαρά άμυνα, και αυτό θα πρέπει να προβληματήσει έντονα τον Νίκο Νιόπλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου