Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 09/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το απόλυτο νικών μέχρι τα Χριστούγεννα!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, ότι ο ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το απόλυτο νικών μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες (εντός Κρήτης) και 1 ήττα, με αποτέλεσμα να είναι ήδη στο -5 από την κορυφή. Ο ΟΦΗ φάνηκε από το καλοκαίρι, ότι έχει πρόβλημα στο γκολ, και να μην μπορεί να βάλει εύκολο γκολ, κάτι που θα έπρεπε να το κάνει από τι στιγμή που κάνει πρωταθλητισμό. Ο ΟΦΗ είναι τυχερός, που έχει έναν προπονητή με εμπειρία από το ποδόσφαιρο, που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής και ως παίκτης φορώντας μάλιστα την φανέλα του ΟΦΗ, και θέλει να πετύχει ως προπονητής αυτά που πέτυχε ως ποδοσφαιριστής.

Ο ΟΦΗ, είναι υποχρεωμένος να κάνει μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αρχής δεδομένης με τον ΑΟ Χανιά τη Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ», μετά θα πάει να παίξει στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα, ενώ μετά υποδέχεται τον Παναιγιάλλειο. Και θα πρέπει να κάνει το 3χ3, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέα γκέλα, με τον ΟΦΗ να έχει χάσει ήδη 7 βαθμούς, και είμαστε ακόμα στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μέχρι τώρα, ο ΟΦΗ δεν έχει μια σταθερή απόδοση στα παιχνίδια του. Νικάει τον Παναθηναϊκό με καταπληκτική εμφάνιση, και χάνει στα Τρίκαλα επτά ημέρες μετά, με κάτω τα χέρια κάνοντας μια φάση σε 90 λεπτά,  Τώρα που είναι νωρίς, θα πρέπει να κοιτάξει ο Νίκος Νιόπλιας το πρόβλημα που έχει ο ΟΦΗ, που δεν έχει στο παιχνίδι του αρχή, μέση και το τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου