Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ποδόσφαιρο 01/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πως ο Νιόπλιας κατάλαβε το «λάθος» του στο πρώτο ημίχρονο

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακάτεψε την τράπουλα στο παιχνίδι με την Γλυφάδα, ξεκινώντας με 3-5-2 κάτι που δεν του βγήκε στην συνέχεια.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι με το καλύτερο τρόπο, σκοράροντας στο 3ο λεπτό αλλά αυτό δεν έφερε κάτι το διαφορετικό στην συνέχεια. Η Γλυφάδα ήρθε στο Ηράκλειο για να παίξει ποδόσφαιρο κόντρα στον ΟΦΗ, και όχι να παίξουν σαν «Λεωφορεία» όπως κάνουν οι περισσότερος ομάδες που έρχονται στο Ηράκλειο. Το 3-5-2 δεν του βγήκε του Νιόπλια, που όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, ότι «περιμέναμε την Γλυφάδα να παίξει κλειστά». Αλλά, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Γλυφάδα, να βγαίνει εύκολα και με περισσότερους παίκτες στην αντεπίθεση (όπως έγινε και στο γκολ) και φάνηκε πως το 3-5-2 δεν του βγήκε του Νιόπλια.

Ο 51χρονος τεχνικός, κατάλαβε το «λάθος» που έκανε, και στο 2ο ημίχρονο άλλαξε το σύστημα και έπαιξε με 4-3-3 βάζοντας τον Κοιλιάρα ως αριστερό μπακ και είδαμε ξεκάθαρα πως με την αλλαγή του συστήματος η Γλυφάδα δεν πέρασε το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νιόπλια να διορθώνει το«λάθος» του που έκανε στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου