Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Συνεντεύξεις 11/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καρπαθάκης και Χειμώνετος αποκλειστικά στο OFI CRETE News!

Οι Γιάννης Καρπαθάκης και Κώστας Χειμωνέτος παίκτες της ομάδας του Ιάλυσου, μίλησαν στο OFI CRETE News, και στον Παντελή Χαραλαμπάκη για το αυριανό παιχνίδι και την συνέχεια του πρωταθλήματος

Ο Κώστας Χειμωνέτος μίλησε στο OFI CRETE News, και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «ο ΟΦΗ σίγουρα δεν αξίζει να βρίσκεται στην Γ Εθνική, εύχομαι να είναι σύντομα στην Σούπερ Λιγκ.»



Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Χειμωνέτος στο OFI CRETE News:

Για το παιχνίδι αύριο«Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ήρθαμε στο Ηράκλειο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο ΟΦΗ έχει το άγχος, καθώς παίζει στην έδρα του μπροστά στον κόσμο του και θέλει να κερδίσει για να μείνει κοντά στην κορυφή. »

Για το αν ο Ιάλυσος μπορεί να διεκδικήση την άνοδο: «Σίγουρα, μπορεί έχουμε την Τριγλία στην έδρα μας, και τον Φωστήρα στον Ταύρο, και  όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες τότε θα το παλέψουμε μέχρι το εκεί που δεν πάει.»

Για το αν ο ΟΦΗ είναι το φαβορί για την άνοδο: «Σίγουρα είναι ο ΟΦΗ το πρώτο φαβορί για την άνοδο, παρά τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι, πήρε παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, όπως ο Χαντί και Περογαμβράκης που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Γ Εθνική»

Για το αν θα έχει κριθεί τελευταία αγωνιστική η άνοδος«Πιστεύω πως ναι. Αν μας κερδίσει αύριο ο ΟΦΗ, και κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος τότε θα πάρει την άνοδο. Πιστεύω πως ο Φωστήρας θα χάσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.»

Για τον ΟΦΗ«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει φιλάθλους, έχει ιστορία και σίγουρα δεν αρμόζει στον σύλλογο να βρίσκεται στην Γ Εθνική, εύχομαι ο ΟΦΗ να πετύχει τον στόχο της ανόδου και να βρεθεί εκεί που αξίζει να είναι.»


Από την άλλη, ο Γιάννης Καρπαθάκης, μίλησε στο ΟFI CRETE News, και τόνισε πως :«Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει στο τέλος και θα πάρει την άνοδο»


Για το παιχνίδι αύριο«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μείνουμε ζωντανοί στην μάχη της ανόδου.»

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους, και σίγουρα δεν αξίζει να παίζει στην Γ Εθνική. Εύχομαι να πετύχει ο ΟΦΗ τον στόχο του και να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ»

Για τις κινήσεις που έγιναν στον ΟΦΗ τον Γενάρη: «Έγιναν κινήσεις επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Πήρε έναν έμπειρο προπονητή όπως είναι ο κ. Νιόπλιας, ενώ έκανε μεταγραφές για μεγαλύτερη κατηγορία »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου