Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ποδόσφαιρο 16/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα παιχνίδια - κλειδιά του ΟΦΗ και Φωστήρα

9 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, και ο ΟΦΗ είναι στο -5 από τον Φωστήρα. Δείτε τα παιχνίδι - κλειδιά του ΟΦΗ και του Φωστήρα.

Ο Φωστήρας στις δύο επόμενους εξόδους του είναι στον Πειραιά και στην Κηφισιά. Και αυτά τα δύο παιχνίδια του Φωστήρα μέχρι το τέλος είναι τα παιχνίδια - κλειδιά που θα ελπιστεί ο ΟΦΗ να χάσει βαθμούς ο Φωστήρας. Όταν ο Φωστήρας θα παίξει στον Πειραιά κόντρα στον Εθνικό, ο ΟΦΗ θα παίζει στην Βάρη, και για τις δύο ομάδες που θέλουν το πρωτάθλημα θα έχουν δύσκολο έργο. Άλλο ένα παιχνίδι - κλειδί για τον Φωστήρα, είναι το επόμενο εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά, (ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ θα παίζει στον Ατρόμητο Πειραιά). Όπως καταλαβαίνετε, ο Φωστήρας στα 2 επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, θα έχει δύσκολο έργο, όπως και ο ΟΦΗ.

Τα παιχνίδια - κλειδιά για τον ΟΦΗ είναι: Το παιχνίδι της Κυριακής στην Βάρη, κόντρα σε μία ομάδα που πήρε ισοπαλία στο πρώτο γύρο στο «Γεντί Κουλέ.» Αλλά με την διαφορά στο -5 ο ΟΦΗ δεν έχει κανένα περιθώριο για καμία γκέλα. Σε μία εβδομάδα, ο ΟΦΗ θα παίξει στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή, άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Που αν ο ΟΦΗ καταφέρει και πάρει νίκες και Βάρη και Επισκοπή, τότε θα κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος, γιατί τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι παιχνίδια - κλειδιά για τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου