Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Xαραλαμπάκης 12/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Όταν δίνεις δικαιώματα στους αντιπάλους να κάνουν καθυστερήσεις...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τα δικαιώματα που δίνει ο ΟΦΗ στους αντιπάλους του κάνοντας καθυστερήσεις.

Όταν το σκορ είναι ισόπαλο, τότε καταλαβαίνεις πως ο αντίπαλος σου θα κάνει καθυστερήσεις πέφτοτας στο αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, δεν έκαναν αυτό που έπρεπε, δηλαδή, να πετύχουν ένα γκολ ώστε να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα. Αυτό δεν το έκανε ο ΟΦΗ, και όπως καταλαβάινετε  οι παίκτες του Ιάλυσου έπεφταν κάτω κάνοντας καθυστερήσεις. Ένα χαρακτηριστικό είναι, πως μόλις στο 1ο λεπτό (!!) όταν ο αμυντικός του Ιάλυσου, Παφιάτη, να πέφτει στο αγωνιστικό χώρο, μετά από μία σύγκρουση με τον Καλέ, που δεν είχε το κάτι ανησυχητικό ο παίκτης της Ρόδου, έπεσε κάτω για να... περάσει η ώρα. Και έγιναν και πολλά άλλα στο σημερινό παιχνίδι, όπως η πολλές καθυστερήσεις του τερματοφύλακα του Ιάλυσου. Και όταν οι αντίπαλοι σου κάνουν καθυστερήσεις, τότε φταις εσύ ο ίδιος γιατί έδωσες δικαιώματα στον αντίπαλο να... πέφτει κάτω.

Δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι που γίνονται καθυστερήσεις, αλλά όπως στην Κηφισιά, όταν ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 1ο λεπτό, οι παίκτες της Κηφισιάς δεν έπεφταν κάτω, γιατί η ομάδα τους ήταν πίσω στο σκορ. Και όταν δεν είσαι μπροστά στο σκορ, τότε θα αντιμετωπίσεις στην συνέχεια καθυστερήσεις.
Αλλά αν εσύ που έχεις δώσει τα δικαιώματα να... πέφτουν κάτω, και στην σύνεχεια όταν θα είσαι μπροστά στο σκορ, οι αντίπαλοι δεν θα πέφτουν κάτω κάνοντας καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου