Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Οριστικό: Στο Παγκρήτιο το ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του OFI CRETE News που έκανε σήμερα το μεσημέρι, και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η διοίκηση της ομάδας του Κρουσώνα αποφάσισε να μετακομίσει, για την Κυριακή, στο Παγκρήτιο Στάδιο προκειμένου να φιλοξενηθεί περισσότερος κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ήδη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ που αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» μέσα στην Τρίτη.

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τεράστια νίκη για το βόλει του ΟΦΗ!

Μεγάλο βήμα για την παραμονή στην Α2 βόλει έκανε ο ΟΦΗ που κέρδισε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάνειου αθλητικού κέντρου τον Πανελλήνιο με 3-1 σέτ και κρατήθηκε πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 2-0 σέτ (26-24 και 25-20), έχασε το τρίτο (21-25), αλλά καθάρισε εύκολα το τεταρτο με 25-18 και πήρε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν για να πετύχει το στόχο του.
Τα σετ: 26-24,25-20,21-25 και 25-18

''Οι άλλοι'' 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ψυρόπουλος: «Έλειπαν παίκτες που παίζουν σημαντικό ρόλο»

Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ιωνικό εμφανίστηκε ο Κώστας Ψυρόπουλος.
O τεχνικός του Φωστήρα στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του δηλώνοντας αμέσως μετά το ματς τα εξής: «Δεν δείξαμε το πρόσωπο των προηγούμενων παιχνιδιών. Είπα ότι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά σίγουρα υπάρχουν παίκτες που όταν μας λείπουν παίζουν σημαντικό ρόλο όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό. Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό πιστεύω και προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Δεχτήκαμε μόνοι μας με αυτόν τον τρόπο αυτό το γκολ που είδαμε όλοι χωρίς να πιεστούμε καθόλου. Πήρε διαφορετική τροπή το παιχνίδι με αυτό το αυτογκόλ και στη συνέχεια μας έπιασε μια νευρικότητα».

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Δασκαλάκη

Στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί τον Σήφη Δασκαλάκη για την συνεργασία που είχαν και τονίζει ότι «αποχωρεί όπως ήρθε στον ΟΦΗ. Σαν φίλος».
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Σήφη Δασκαλάκη αναφέρει:
«H Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Σήφη Δασκαλάκη για τη συνεργασία που είχαμε απο τα τέλη Οκτώβριου μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς ο περιορισμός της συμμετοχής των παικτών άνω των 33 ετών που υπάρχει στην Γ Εθνική (μόνο τρείς στην 18αδα), δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί του, καθώς η προτεραιότητα της ομάδας έχει δοθεί σε άλλες θέσεις, όπου αγωνίζονται παίκτες που υπάγονται ηλικιακά στην ίδια κατηγορία (Κώτσιος, Κιάσσος, Πίτσος). 
Η πρόθεση μας για τον Σήφη Δασκαλάκη ήταν εντελώς διαφορετική. Τον καλέσαμε να βοηθήσει με την εμπειρία του και ο ίδιος το αποδέχθηκε με χαρά, δείχνοντας την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Η εξέλιξη, σαφώς αδικεί την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα, προπονούμενος με την ομάδα μας για να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα. 
Δεν μπορούσαμε όμως να τον κρατήσουμε, γνωρίζοντας ότι δεν θα είχε την ευκαιρία να παίξει. Τον ευχαριστούμε για το διάστημα αυτό που ήταν μαζί μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει. 
Για μας ο Σήφης Δασκαλάκης, αποχωρεί όπως ήρθε απο τον ΟΦΗ. Σαν φίλος».

Γυναίκες 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η νίκη - τίτλος των κοριτσιών του ΟΦΗ (Video)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του crete2day.gr τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ με 0-4 επί της αντίστοιχης του Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.


Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Θα ξαναγυρίσω στον ΟΦΗ»

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στην Live Sport και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΟΦΗ εκφράζοντας την επιθυμία του να φορέσει ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
«Ο ΟΦΗ είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια εκεί με καλές και κακές στιγμές και πιστεύω κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω! Δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω λόγω τον τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που είχε η ομάδα. Νομίζω αν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα δε θα υπήρχε λόγος να φύγω για ελληνική ομάδα ποτέ» ήταν τα λόγια του πρώην αρχηγού του ΟΦΗ.

Αρθρογραφία 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στους Παγκρήτιους Διασυλλογικούς αγώνες ο ΟΦΗ Fight Academy

Ένα σημαντικό γεγονός διοργανώνεται την Κυριακή στα Χανιά όπου θα πραγματοποιηθούν οι Παγκρήτιοι Διασυλλογικοί Αγώνες – υπό την αιγίδα της ΕΟΜΑ – και στους οποίους θα συμμετέχει και ο ΟΦΗ.
Το τμήμα πολεμικών τεχνών του ΟΦΗ συνεχίζει να λειτουργεί προσελκύζοντας ολοένα και περισσότερους αθλητές, νεαρής ηλικίας που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το ιδιαίτερο άθλημα. Την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαρτίου θα φιλοξενηθούν στα Χανιά οι Διασυλλογικοί Αγώνες με την συμμετοχή Κρητικών σωματείων ενώ ο ΟΦΗ θα λάβει  μέρος με 7 αθλητές.

Ακαδημίες 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Το μέλλον σας ανήκει»

O OΦΗ 94 εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο μετά το επικό 10-0 του Σαββάτου και μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Βολονάκης έδωσε συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ 94 με το Γοργολαϊνι και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές, μεταφέροντάς τους τα συγχαρητήρια της διοίκησης: «Από σήμερα ο ΟΦΗ 94 εξασφάλισε τον στόχο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μπράβο παιδιά, μπράβο σε όλους. Συνεχίστε να δουλεύετε και να βελτιώνεστε καθημερινά. Το μέλλον σας ανήκει. Συνεχίζουμε με στόχο μόνο νίκες ως τέλος του πρωταθλήματος».

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συγκλονίζει η οικογένεια του Λευτέρη: «Ο Λευτέρης εκεί ψηλά ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία»!

Ο Λευτέρης έφυγε από την ζωή πριν από λίγες εβδομάδες και η αγάπη που τον ένωνε με τον ΟΦΗ ήταν τέτοια που θα παραμείνει αιώνια. Η οικογένεια του Λευτέρη με επιστολή της προς τα ΜΜΕ συγκλονίζει για τον Λευτέρη και την αγάπη τους για τον ΟΦΗ.
Λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, ο πατέρας του Λευτέρη επισκέφτηκε τα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Γεντί Κουλέ». Ο Λευτέρης έδινε τον δικό του αγώνα τα τελευταία χρόνια και παρότι περνούσε αυτό τον δύσκολο δρόμο, δεν σταματούσε να ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ.
Η οικογένεια του Λευτέρη Βλαστού έδωσε στα ΜΜΕ την παρακάτω επιστολή που πραγματικά λυγίζει σίδερα.
«H oικογένεια του Λευτέρη Βλαστού, που έφυγε λίγες μέρες πριν απο κοντά μας, αισθάνεται έντονα την ανάγκη, να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια, για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση τους, στην πεντάχρονη μάχη του παιδιού μας με την επάρατη νόσο.
Η ιαχή της εξέδρας «Λευτέρη ζείς, για πάντα ΟΦΗτζής» και η σιγή τη Θύρας 4 για ένα ημίχρονο, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ, μας συγκίνησε ιδιαίτερα.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας, γρήγορα να ξεπεράσει τις περιπέτειες της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, που δικαιούται να ανήκει.
Και φανταζομαστε απο τώρα και το Λευτέρη μας, κάπου εκεί ψηλά, να ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία και να πανηγυρίζει κατενθουσιασμένος.
Αλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.
ΖΗΤΩ Ο ΟΦΗ!
ΖΗΤΩ οι υπέροχοι φίλαθλοι του!»

Xαραλαμπάκης 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Aν κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο...

O Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, αν κάνει το απόλυτο ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο.

Ναι, είναι νωρίς ακόμα να λέμε ποιος θα πάρει την άνοδο, ναι μένουν 11 αγωνιστικές αλλά ΑΥΤΟΝ τον ΟΦΗ που βλέπουμε το τελευταίο μήνα δείχνει αποφασίσμενος να πάρει την άνοδο. Oι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριου (προπονητής και παίκτες) δείχνει η Διοικήση πως δεν... πετάει λευκή πετσέτα, και θα παλέψει η ομάδα μέχρι το τέλος να διεκδικήσει την άνοδο. Αν ο ΟΦΗ κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο, γιατί το λέω; Βλέποντας το πρόγραμμα, βλέπω πως ο Φωστήρας έχει να πάει σε δύσκολες έδρας που οι ομάδες αυτές χρειάζονται βαθμούς για να αποφύγουν το υποβιβασμό, όπως είναι ο Ηλυσικός, ενώ έχει να πάει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στην Κηφισιά (που η ομάδα αυτή ήταν μαζί με τον ΟΦΗ ήταν τα δύο φαβορί, για την άνοδο το καλοκαίρι), και μετά την νέα ήττα στο Ζωνιανά απέχει μόλις 4 βαθμούς από την Αστέρα Βάρη και χρειάζενται βαθμούς στους επόμενους αγώνες, ενώ ο Φωστήρας έχει να έρθει στην Κρήτη στις 3 τελευταίες εκτός έδρας παιχνίδια. Και οι όλες ομάδες αυτές που θα παίξουν με τον Φωστήρα χρειάζονται νίκες για να μείνουν στην κατηγορία. 

Και γι' αυτό λέω πως αν ο ΟΦΗ, κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο και θα φτάσει στους 72 βαθμούς. Και με τους παίκτες και τον προπονητή που έχει ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει το απόλυτο παίρνοντας την άνοδο για την Football Leauge.

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Προχωράει κανονικά η εκκαθάριση

O Eρασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι νέος εκκαθαριστής ορίστηκε ο Ανδρέας Μανουσάκης αντί του Γιάννη Τζανιδάκη.
Ο εκκαθαριστής Γιάννης Τζανιδάκης, που είχε δηλώσει ότι δήθεν εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ και μπήκε εν αγνοία του στη θέση του εκκαθαριστή, αντικαταστάθηκε από τον πρώην  πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέα Μανουσάκη, μετά από εισήγηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση , που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή το θέμα αυτό που δημιουργήθηκε.
Ετσι, μετά από αυτήν την εξέλιξη το θέμα της εκκαθάρισης του ΟΦΗ προχωράει κανονικά.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για το θέμα αυτό αναφέρει:
 «Στην αντικατάσταση του εκκαθαριστή Ιωάννη Γιαννιδάκη, προχώρησε μετά από εισήγηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η υπο εκκαθάριση ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η υπόθεση της εκκαθάρισης.
Σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της υποεκκαθάρισης ΠΑΕ ΟΦΗ ο μεγαλομέτοχος αυτής Ερασιτέχνης ΟΦΗ, εισηγήθηκε τον ορισμό του Ανδρέα Μανουσάκη ως νέου εκκαθαριστή, όπως και έγινε.
Από την πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κρίθηκε αναγκαία η αντικατάσταση του πρώην εκκαθαριστή Ιωάννη Τζανιδάκη μετά τις δήθεν αιτιάσεις του τελευταίου ότι εξαπατήθηκε.
 Μετά από αυτήν την εξέλιξη η υπόθεση της εκκαθάρισης του ΟΦΗ προχωράει κανονικά».

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Προς Παγκρήτιο πάει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την διεξαγωγή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στον ΠΑΟ Κρουσώνα, επιθυμούν να γίνει το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο για οικονομικούς λόγους, και να πάει περισσότερος κόσμος του ΟΦΗ για να δεί το παιχνίδι. Σήμερα το απόγευμα θα ξέρουμε οριστικά το που θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ με τις πιθανότητες να είναι στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπουρσέλης: «Νίκες σε όλα τα παιχνίδια»

Την πρώτη του εμφάνιση στο «Γεντί Κουλέ» έκανε ο Αντώνης Μπουρσέλης στη νίκη του ΟΦΗ επί της Γλυφάδας με 3-1. 

Ο ταλαντούχoς μέσος ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα, για τη νίκη του ΟΦΗ, ότι «τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής μας ευνόησαν. Καναμε και εμείς όμως καλή εμφάνιση και κερδίσαμε δίκαια. Τώρα βλέπουμε με πιο αισιόδοξο μάτι τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, ο Αντώνης Μπουρσέλης, ανέφερε πως «στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε ένα σχηματισμό που δεν μας βγήκε όσο περιμέναμε. Παρ' όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και πετύχαμε το στόχο μας».

Για τη συνέχεια υπογράμμισε ότι «εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και τη δουλειά μας. Έχουμε ακόμη μπροστά μας 11 αγωνιστικές. Εμείς συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ποδόσφαιρo 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο -6 από την κορυφή ο ΟΦΗ και ελπίζει...

Μετά την νίκη του ΟΦΗ επί της Γλυφάδας με (3-1) και η ήττα του Φωστήρα από τον Ιωνικό με (0-1) και ο ΟΦΗ έμεινε ζωντανός στην μάχη της ανόδου.

Ο ΟΦΗ έκανε αυτό που ήθελε χθες το μεσημέρι και κοιτάζει με... άλλον αέρα την συνέχεια που βρίσκεται στο -6 από τον Φωστήρα. Αν και δυσκολεύτηκε ο ΟΦΗ για 25 λεπτά μετά την ισοφάριση της Γλυφάδας, κατάφερε στο τέλος να πετύχει τηn τέταρτη του συνεχόμενη νίκη στο δεύτερο γύρο και να μειώσει την διαφορά από τον πρώτο Φωστήρα στους -6 βαθμούς (και τον έχει την τελευταία αγωνιστική στο Ηράκλειο) και πλέον μένουν 11 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. 

video 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Videos / Τι έγινε σε Ταύρο και Ζωνιανά

Δείτε videos με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Φωστήρα με τον Ιωνικό και αυτό του Ερμή Ζωνιανών με την Κηφισιά.
Φωστήρας – Ιωνικός 0-1

Ερμής Ζωνιανών – Φωστήρας 3-0

Ποδόσφαιρο 29/2/16

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νάστος: «Με σοβαρότητα και πειθαρχία για το απόλυτο»

«Να συνεχίσει ο ΟΦΗ με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία» ανέφερε ο Ανέστης Νάστος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Γλυφάδας με 3-1 στο «Γεντί Κουλέ»

Όπως τόνισε ο μέσος του ΟΦΗ μετά τη λήξη της αναμέτρησης «εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Είναι οι σημαντκοί οι τρείς βαθμοί και με καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστιέται και ο κόσμος. Ήμασταν κυρίαρχοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Η ομάδα μας να παίρνει την ουσία και να έχει και καλή παρουσία στο γήπεδο. Εμείς πάμε για το απόλυτο μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο».

Γυναίκες 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η selfie των κοριτσιών του ΟΦΗ: «Πρωταθλήτριες!!! (και με ένσταση)»

Tην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, γιόρτασαν το Σάββατο το βράδυ (27/02) τα κορίτσια του συλλόγου μετά το 0-4 επί του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο.

«Πρωταθλήτριες!!! (και με ένσταση) ΟΦΗ 4444», έγραψαν σχετικά οι ασπρόμαυρες στο Facebook, συνοδεύοντας το μήνυμα με μία selfie από γνωστό νυχτερινό κεντρικό μαγαζί του Ηρακλείου και σχηματίζοντας τον αριθμό 4 στα χέρια.

Η γυναικεία ομάδα ευχαριστεί

«Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μυλωνάκη Μιχάλη και το εστιατόριο Pastarella καθώς και τον κύριο Βρέντζο Μανώλη και το Flocafe για το γεύμα και τον καφέ αντίστοιχα που πρόσφεραν στην ομάδα μας. Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η. που μας συμπαραστάθηκε και πανηγύρισε μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος», ανέφερε σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του λίγες ώρες μετά την λήξη στο Μαρτινέγκο το ποδοσφαιρικό τμήμα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

video 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video / Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ κόντρα στην Γλυφάδα

Δείτε το video με τα γκολ από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του ΟΦΗ και το 3-1 επί της Γλυφάδας.

''Οι άλλοι'' 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον ΟΦΗ»

Ο προπονητής της Γλυφάδας Δημήτρης Μανταλόβας, ανέφερε οτι «ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. 

Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που θα παίζουν με πάθς και δύναμη. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, μήπως και μπορέσουμε να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία».

Ποδόσφαιρο 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ προκαλεί πλέον φόβο»


«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον ο ΟΦΗ προκαλεί φόβο» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Γλυφάδας στο Γεντί Κουλέ (3-1). 
Ο προπονητής του ΟΦΗ που κατέγραψε την τρίτη σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο του ΟΦΗ, έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του ΟΦΗ για την συμπαράσταση και υπογράμμισ στη συνέντευξη τύπου, ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τον κόσμο και τον παλμό του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Νίκου Νιόπλια στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τη Γλυφάδα στο Γεντί Κουλέ:

Για τη νίκη επί της Γλυφάδας:
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη νίκη μας. Ημασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και κερδίσαμε δίκαια».

Για τη διάταξη του πρώτου ημιχρόνου και την αλλαγή στην επανάλληψη:
«Για μένα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Γ Εθνική. Δεν είναι όπως η Σούπερ Λίγκ, όπου γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα. Κάπου είμαι στα τυφλά. Πίστευα ότι ο αντίπαλος θα παίξει κλειστά. Δεν συνέβη αυτό και διαψεύστηκα. Είχαμε κάποια προβλήματα με τη διάταξη που επιλέξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Το λύσαμε όμως στο δεύτερο. Οσο περνάει ο καιρός μαθαίνω και εγώ».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Εχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και θέλω να δώσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί πραγματικά μας δίνει μεγάλη δύναμη. Πιστεύει σε εμάς και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τον διαψεύσει και να τον απογοητεύσει. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στο Ελληνικό πδόσφαιρο όπως ο ΟΦΗ. Με τοσο κόσμο και τέτοιο παλμό. Πρέπει να τους ευχαριστούμε κάθε στιγμή.Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Μας περιμένει ένας μαραθώνιος.Χρειαζόμαστε την πίστη και την έχουμε, για να προχωρήσουμε».

Για την ήττα του Φωστήρα απο τον Ιωνικό στον Ταύρο (0-1), που φέρνει τον ΟΦΗ στους 6 βαθμούς απο την κορυφή:
«Είναι δώρο για μας η ήττα του Φωστήρα. Στην Κηφισιά εμείς κερδίσαμε και κάπου στεναχωρηθήκαμε επειδή και ο Φωστήρας κέρδισε στη Ραφήνα. Πλέον προκαλούμε φόβο. Ο Φωστήρας και ο ΟΦΗ είναι οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση πάντως. Δεν με ενδιαφέρει πως είναι ο Φωστήρας».

Ποδόσφαιρο 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η «ταυτότητα» της 19ης αγωνιστικής, ανέβηκε δεύτερος ο ΟΦΗ

Κάθε αγωνιστική ανεβαίνει και μια θέση ο ΟΦΗ που πλέον είναι δεύτερος και στο -6 από τον Φωστήρα. Χαμός με την παραμονή και ποια η σημασία τους για τον ΟΦΗ. Δείτε την «ταυτότητα» της αγωνιστικής με αποτελέσματα, βαθμολογία αλλά και το τι θα γίνει την επόμενη Κυριακή.
Ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μετά την ήττα του Φωστήρα από τον Ιωνικό μείωσε την διαφορά στους έξι βαθμούς. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι πλέον «φουντώνει» η μάχη της παραμονής και η ομάδα του Ταύρου πάει να παίξει εκτός έδρας με την Κηφισιά, τον Ηλυσιακό, τον ΠΑΟΚ και την Επισκοπή που καίγονται για βαθμούς ενώ η πρώτη μπαίνει σε περιπέτειες μετά την ήττα στα Ζωνιανά.
Aποτελέσματα (19η αγωνιστική)
ΟΦΗ – Γλυφάδα 3-1
Αστέρας Βάρης – Ιάλυσος 0-0
Άλιμος – Ηλυσιακός 0-2
Επισκοπή – ΠΑΟΚ 0-0
Φωστήρας – Ιωνικός 0-1
Εθνικός – Τριγλία Ραφήνας 3-1
Ερμής Ζωνιανών – Κηφισιά 3-0
ΑΕ Ηρακλείου – Ατρόμητος Πειραιά 3-1
Βαθμολογία
Φωστήρας 45
Τριγλία Ραφήνας 39
ΟΦΗ 39
Ιάλυσος 35
Εθνικός 35
Ιωνικός 33
Ερμής Ζωνιανών 31
Κηφισιά 30
Ηλυσιακός 30
Αστέρας Βάρης 26
ΠΑΟΚ 18
Ατρόμητος Πειραιά 16
ΑΕ Ηρακλείου 16
Επισκοπή 16
Γλυφάδα 12
Άλιμος 7
Η επόμενη αγωνιστική (6/3)
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
Άλιμος – Αστέρας Βάρης
Ιάλυσος – Επισκοπή
Ηλυσιακός – Φωστήρας
Ιωνικός – Εθνικός
Γλυφάδα – Ερμής Ζωνιανών
Τριγλία Ραφήνας – ΑΕ Ηρακλεί

Ποδόσφαιρο 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Διπλή χαρά για τον ΟΦΗ 3-1 την Γλυφάδα, έχασε ο Φωστήρας!

Στο -6 από την κορυφή βρίσκεται ο ΟΦΗ που δυσκολεύτηκε απέναντι στην σκληροτράχηλη Γλυφάδα, και πλέον είναι στην δεύτερη θέση και στο -6 από τον Φωστήρα.

Ο ΟΦΗ έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Γλυφάδα, το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Πόποβιτς, ενώ η Γλυφάδα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Νάστου σε 1-1 στο 25'. Και καπού εκεί, άρχιζε να δυσκολεύεται ο ΟΦΗ, που είχε το άγχος και την πίεση από τον κόσμο, αλλά στο 44' ο Χαντί με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 και ηρέμησαν τα πράγματα στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έκανε συντήρηση δυνάμεων και στο 65′ ο Έλτον Καλέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με ωραίο σουτ.

Παρασκήνια 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα συγχαρητήρια της Δανάης στον ΟΦΗ...

Η Δανάη Σιδηρά κάνει περήφανο το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αγωνιζόμενη στην Κύπρο και την γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και μετά την χθεσινή άνοδο δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια της στις αθλήτριες του ΟΦΗ.
Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια από την Κύπρο, όπου βρίσκεται, έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ εκφράζοντας τις ευχές της για δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, μετά την φετινή: «Τα συγχαρητηρια μόυ για το πρωτάθλημα σε όλους όσους ηταν κοντα στην ομάδα στις παίχτριες αλλα και στον τεράστιο προπονητής σας!!!! Μπραβο σας…του χρόνου παλι με άνοδο!!!»

Ποδόσφαιρο 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νίκη με καλό ποδόσφαιρο...

Στόχος στην σημερινή αναμέτρηση είναι νίκη με καλό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια.

Την Γλυφάδα υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ με στόχο να έρθει η νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Ο 51χρονος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους ένα γρήγορο γκολ - όπως κάνει σε κάθε αγωνιστική - και να ανοίξει  η αντίπαλη άμυνα και να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα και παράλληλα να έρθε μία ακόμη εύκολη νίκη για τον ΟΦΗ. Να αναφέρουμε πως στο πρώτο γύρο ο ΟΦΗ νίκησε με 0-3 την Γλυφάδα, και σήμερα θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο 28/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

19η Αγωνιστική: Ξεχωρίζει το Κρητικό ντέρμπι στο Ρέθυμνο

Το Κρητικό ντέρμπι της Επισκοπής με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Δείτε το πρόγραμμα της αγωνιστικής και που παίζουν Φωστήρας, Τριγλία Ραφήνας.
Aναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
ΟΦΗ – Γλυφάδα
Ούτας, Πετεινάτος – Σινιοράκης
Αστέρας Βάρης – Ιάλυσος
Σταθόπουλος, Πρέντζας – Δημόπουλος
Άλιμος – Ηλυσιακός
Πόγκας, Περιβολάρης – Τσιφλάκος
Επισκοπή – ΠΑΟΚ
Γιουματζίδης, Αναστασάκης – Κομισοπούλου
Φωστήρας – Ιωνικός
Γκριτζέπης, Σταματάκος – Νίκα
Εθνικός – Τριγλία Ραφήνας
Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος – Καρβούνης
Ερμής Ζωνιανών – Κηφισιά
Κρασαγάκης, Δασκαλάκης Ι. – Τρουλινός
ΑΕ Ηρακλείου – Ατρόμητος Πειραιά
Δρούζας, Μπουρτζοβίτης – Σανός

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Γυναίκες 27/2/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Videos / Πανηγύρι μέσα στο Μαρτινέγκο!

Βροντερό παρόν έδωσαν περίπου 200 φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο Μαρτινένγκο φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των κοριτσιών του Ζαφείρη Λατσούδη, τόσο πριν όσο και μετά το τέλος της «4αρας» με τον Εργοτέλη.




Πηγή:Gentikoule.gr

Ακαδημίες 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ευχόμαστε να τριτώσει το καλό»

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήρια στον ΟΦΗ ’94 και την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, που κατάφεραν σήμερα να εξασφαλίσουν την άνοδό τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Aναλυτικά η ανακοίνωση
Η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αποδίδει καρπούς και είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, τα αγόρια και τα κορίτσια του συλλόγου μας, που κρατούν ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ, έχοντας μόνο νίκες στην πορεία τους και ευχόμαστε έτσι να πορευτούν και στη συνέχεια.
Ευχόμαστε σύντομα να τριτώσει το καλό για την ομιλίτικη οικογένεια και η πρώτη ομάδα του ΟΦΗ να αναδειχτεί πρωταθλήτρια στην Γ’ Εθνική και να κατακτήσει και εκείνη την άνοδο, όπως επιτάσσει η ιστορία και το όνομα του συλλόγου.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας του ΟΦΗ θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι βάσεις για το μέλλον του Ομίλου να είναι υγιείς, στέρεες και δυνατές. Συνεχίζουμε δυνατά, όλοι μαζί για τον ΟΦΗ μας!

Ακαδημίες 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Εξασφάλισε (και) ο ΟΦΗ 94 την άνοδο!

Η σημερινή ημέρα, δεν ήταν μόνο ημέρα ανόδου για τις γυναίκες του ΟΦΗ αλλά και για τον ΟΦΗ 94 που με την νίκη του στις Ασίτες κόντρα στο Γοργολαϊνι εξασφάλισε την άνοδο για την Β ΕΠΣΗ.
Επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ, ο ΟΦΗ ’94 εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Β’ ΕΠΣΗ, μετά την ευρεία νίκη του με 0-10 επί του Γοργολαϊνίου. Μάλιστα ο ΟΦΗ ’94 έγινε η πρώτη ομάδα φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου που επιτυγχάνει το στόχο της ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι στο γήπεδο των Ασιτών δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο ΟΦΗ ’94 σημείωσε οκτώ γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη έκοψε ταχύτητα, παίζοντας μάλιστα για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε ο Κουκάκης κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.

Για τον ΟΦΗ ’94 τέσσερα γκολ σημείωσε ο Κουκάκης, από δύο οι Νοικοκυράκης, Λαγουδάκης και από ένα οι Αποστολάκης και Κουτεντάκης.

ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΙ: Καραγιωργάκης, Χαραλαμπάκης, Χαιρέτης, Μανουσάκης, Καλαφατάκης, Τσερεβελάκης, Μακράκης, Χριστοδουλάκης Χ., Χριστοδουλάκης Κ., Ελευθερίου, Κοτζαδάκης.

ΟΦΗ ’94: Πανταγάκης, Αποστολάκης, Κουρίνος, Πλουμής, Λαγουδάκης (46’ Μπλένταρ), Λαμπριανίδης (46’ Ζερβάκης), Μπελαδάκης, Σκουλάς, Κουκάκης, Νοικοκυράκης (65’ Κουγιουμουτζής), Κουτεντάκης.

Ποδόσφαιρο 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η «18αδα» για Γλυφάδα - Νοκ άουτ ο Πίτσος

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (27/2) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Γλυφάδα στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (3μμ).
Στην προπόνηση του Σαββάτου δεν πήρε μέρος η Μηνάς Πίτσος, που έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.
Εκτός έμειναν ακόμη ο τραυματίας Πατινιώτης και οι Φαμπίνιο, Γκούμας, Μαρτσάκης, Βλάχος, Δασκαλάκης, Τουγλής, Σακλαμάκης.
Στην αποστολή μετέχουν οι:
Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Κώτσιος, Κιάσσος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Σαχινίδης, Ραπτάκης, Μπολάκης, Χαντί, Κοιλιάρας, Φουκαράκης, Μπουρσέλης.
Την Κυριακή το πρωί (11 πμ) η αποστολή του ΟΦΗ θα γευματίσει στο ξενοδοχείο Galaxy και μετά θα μεταβεί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα.

Γυναίκες 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Και μαθηματικά στην Β' Εθνική ο ΟΦΗ!

Την άνοδο του στην Β' Εθνική και μαθηματικά εξασφάλισε ο ΟΦΗ που νίκησε τον Εργοτέλη με 0-4.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του Εργοτέλη, που είχε δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στην συνέχεια ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και της ευκαιρίας, και στο 44 ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 με σκόρερ την Χρηστάκη, μετά από ωραία προσπάθεια της Σηφάκη, που ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου. Με το που ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο, με την Λάκο να κάνει το 0-2, και εκεί κάπου τελείωσε το παιχνίδι. Στο 55' η Κοκοτσάκη, έκανε το 0-3 ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» την έβαλε η Σηφάκη. Και πλέον, ο ΟΦΗ είναι και μαθηματικά στην Β' Εθνική.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Εργοτέλης:
Φραγκιαδάκη, Μπορμπουδάκη, Βελεγράκη, Φουκάκη, Δρακογιαννάκη,Ψυχαράκη, Τζανάκη, Ηλιάδη, Χουμά, Πετράκη, Χαριτάκη
ΟΦΗ:
Φραγκιαδάκη, Πρινιανάκη, Σηφάκ

''Οι άλλοι'' 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΠΑΟ Κρουσώνα: «Θα παρέχουμε την φιλοξενία που αρμόζει στον ΟΦΗ και τον κόσμο του»

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί ότι συνεδρίασε για την αυριανή αναμέτρηση με την Επισκοπή και παράλληλα αναφέρεται στο ερχόμενο ματς κόντρα στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
«Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής με θέμα τα τρέχοντα ζητήματα του σωματείου αλλά και τα σημαντικά παιχνίδια που έπονται για την ομάδα μας. Αυτή την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από το φίλο σωματείο της Επισκοπής στο Ρέθυμνο. Δυστυχώς για το σωματείο μας αυτό το παιχνίδι ξυπνά άσχημες μνήμες από το παιχνίδι του α’ γύρου και των αλησμόνητων κατορθωμάτων Μπερτάκη, διαιτητή του Συνδέσμου Χανίων, γεγονός που αποτυπώθηκε ως μαύρη σελίδα για την κρητική διαιτησία. Ευελπιστούμε ότι την Κυριακή η διαιτησία του κ. Γιουματζίδη (επίσης από τον Σύνδεσμο Χανίων) θα σταθεί στο ύψος της και θα είναι ανάλογη της κρισιμότητας του αγώνα.
Όσον αφορά το παιχνίδι που έπεται με τον ΟΦΗ την Κυριακή 6 Μαρτίου και είναι ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης, δίνουμε την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και την φιλοξενία όπως αρμόζει στον ΟΦΗ και στον φίλαθλο κόσμο»

Γυναίκες 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Για την νίκη - τίτλου ο ΟΦΗ στο Μαρτινέγκο!

Στο Μαρτινέγκο αγωνίζεται σήμερα η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ που με νίκη θα κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο στην Β' Εθνική.

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι θα είναι για τις γυναίκες του ΟΦΗ και στους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Μαρτινέγκο που σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν και μαθηματικα την άνοδο στην Β' Εθνική. Ο ΟΦΗ έχει κάνει το 6χ6 στις νίκες και σήμερα θέλει να... βάλει την πινελιά με μία ακόμη νίκη που θα τον φέρει και μαθηματικά στην Β' Εθνική.