Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ακαδημίες 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Εξασφάλισε (και) ο ΟΦΗ 94 την άνοδο!

Η σημερινή ημέρα, δεν ήταν μόνο ημέρα ανόδου για τις γυναίκες του ΟΦΗ αλλά και για τον ΟΦΗ 94 που με την νίκη του στις Ασίτες κόντρα στο Γοργολαϊνι εξασφάλισε την άνοδο για την Β ΕΠΣΗ.
Επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ, ο ΟΦΗ ’94 εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Β’ ΕΠΣΗ, μετά την ευρεία νίκη του με 0-10 επί του Γοργολαϊνίου. Μάλιστα ο ΟΦΗ ’94 έγινε η πρώτη ομάδα φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου που επιτυγχάνει το στόχο της ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι στο γήπεδο των Ασιτών δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς ο ΟΦΗ ’94 σημείωσε οκτώ γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη έκοψε ταχύτητα, παίζοντας μάλιστα για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε ο Κουκάκης κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.

Για τον ΟΦΗ ’94 τέσσερα γκολ σημείωσε ο Κουκάκης, από δύο οι Νοικοκυράκης, Λαγουδάκης και από ένα οι Αποστολάκης και Κουτεντάκης.

ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΙ: Καραγιωργάκης, Χαραλαμπάκης, Χαιρέτης, Μανουσάκης, Καλαφατάκης, Τσερεβελάκης, Μακράκης, Χριστοδουλάκης Χ., Χριστοδουλάκης Κ., Ελευθερίου, Κοτζαδάκης.

ΟΦΗ ’94: Πανταγάκης, Αποστολάκης, Κουρίνος, Πλουμής, Λαγουδάκης (46’ Μπλένταρ), Λαμπριανίδης (46’ Ζερβάκης), Μπελαδάκης, Σκουλάς, Κουκάκης, Νοικοκυράκης (65’ Κουγιουμουτζής), Κουτεντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου