Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ποδόσφαιρο 25/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κοιλιάρας: «Ο Φωστήρας έχει πλεονέκτημα λόγω του +9»

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αποχώρηση του από τον Ιάλυσο αλλά και την μάχη της ανόδου ανάμεσα στον Φωστήρα και τον ΟΦΗ. «Με στενοχωρεί είναι ότι δεν θα παίξω στο «Γεντί Κουλέ». Αν και θα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα εγώ ήθελα να το νιώσω και να παίξω μέσα σε αυτήν την έδρα» τόνισε ο Ηρακλειώτης μέσος.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοιλιάρας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» με το Νίκο Μαρκάκη
Για την αποχώρηση του από τον Ιάλυσο: «Όχι, δεν το περίμενα. Απλά μετά την ήττα από τον Κρουσώνα, μείναμε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης αν και ο βασικός στόχος ήταν η παραμονή. Επειδή ήμουν ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες του Ιάλυσου, μιλήσαμε με την διοίκηση και επιλέξαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Εφόσον τεθήκαμε εκτός στόχων, ήταν θέμα διοίκησης καθώς αποφάσισε να ελαφρύνει το μπάτζετ».
Για το αν τίθεται οριστικά εκτός στόχων: «Θεωρητικά είναι ακόμα μέσα στον στόχο επειδή αιωρείται η δεύτερη θέση. Βέβαια, ο ΟΦΗ είναι πλέον πολύ δυνατός, είναι καλή ομάδα η Τριγλία Ραφήνας και κατά συνέπεια δυσκολεύουν τα πράγματα. Όταν πήγα στον Ιάλυσο, έγινε με την προϋπόθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παραμείνουμε εύκολα στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε καλά, για έξι αγωνιστικές ήμασταν αήττητοι και χωρίς να δεχτούμε γκολ. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάμε καλά. Κατά 90% πιστεύω ότι η ομάδα έχει σωθεί και εγώ πιστεύω ότι βοήθησα τον Ιάλυσο όσο μπορούσα».
Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών: «Τον κύριο Γκόφα είχαμε για προπονητή για 12 ημέρες. Για τον κύριο Μίχο μπορώ να μιλήσω γιατί πρόκειται για έναν καλό άνθρωπο και καλό προπονητή. Όλοι ήμασταν μια οικογένεια και αυτό έβγαινε μέσα στο γήπεδο. Η απομάκρυνση του ήταν έκπληξη και για εμάς. Η αποχώρηση του μας αποσυντόνισε γιατί δεν το περίμενε κανένας. Στην συνέχεια αποχώρησε ο Λιόσης που ήταν πολύ καθοριστικός για εμάς και μετά από τέσσερις αγωνιστικές έφυγα και εγώ. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ιάλυσο γιατί πέρασα πολύ καλά εκεί και όλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».
Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: «Για τον ΟΦΗ ήταν πρωτόγνωρη η εμπειρία και για αυτό στην αρχή δεν πήγαινε καλά. Τώρα έχει ακόμα καλύτερη ομάδα από ότι στην αρχή, ξέρει πλέον το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι έστω και δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Βέβαια, δεν υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ενώ και ο Φωστήρας είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα τερματίσει πρώτος. Αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα, κατά 90% θα έβγαινε πρώτος εκείνος. Εύχομαι να βγει ο ΟΦΗ, είμαι Ηρακλειώτης, παίζει εκεί ο αδερφός μου και τον αγαπάω».
Για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας: «Θεωρώ ότι οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα είναι δίκαια εκεί όμως πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν η Τριγλία Ραφήνας. Έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και γνώριζε αρκετά καλά την κατηγορία. Εμείς ως ομάδα είχαμε πρόβλημα με τις, θεωρητικά, υποδεέστερες ομάδες. Στα ντέρμπι ήμασταν πολύ καλοί. Τον Φωστήρα τον κερδίσαμε σχετικά εύκολα».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θεωρητικά ο ΟΦΗ έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα όμως ο Φωστήρας έχει δείξει ότι ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Αν η άνοδος παιχτεί στο τελευταίο παιχνίδι τότε δεν το συζητάμε ότι η ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα θα είναι ο ΟΦΗ. Ο Φωστήρας είναι σκληροτράχηλη ομάδα και στο μεταξύ μας παιχνίδι είχε τρεις σημαντικές απουσίες που έπαιξαν ρόλο. Νομίζω ότι ο Φωστήρας έχει τον πρώτο λόγο γιατί εξαρτάται μόνο από αυτόν ενώ ο ΟΦΗ δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά του αποτελέσματα».
Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να βγει πρώτος εφόσον κάνει το απόλυτο: «Πιστεύω ότι ο Φωστήρας δύσκολα θα χάσει δύο παιχνίδια. Το εύχομαι πάντως ο ΟΦΗ να κάνει το απόλυτο και να πάρει την άνοδο».
Για την μεταγραφή του στην Σπάρτη: «Υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες αλλά προτίμησα την Σπάρτη γιατί γνωρίζω τον προπονητή και αρκετά παιδιά. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Η Σπάρτη είναι μια πολύ καλή ομάδα και από τις πρώτες μου ημέρες στην ομάδα βλέπω ότι όλοι ασχολούνται με αυτήν και ο κόσμος την αγαπάει αρκετά και την στηρίζει».
Για τον αδερφό του: «Μαθαίνω τα νέα του ΟΦΗ, μιλάω με τον αδερφό μου και το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν θα παίξω στο «Γεντί Κουλέ». Αν και θα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα εγώ ήθελα να το νιώσω και να παίξω μέσα σε αυτήν την έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου