Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ποδόσφαιρο 23/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συντεταγμένος και διοικητικά ο ΟΦΗ στην Κηφισιά (pics)

Ο ΟΦΗ πήρε τη μεγάλη νίκη στην Κηφισιά (0-3) και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου, κάνοντας σπουδαία εμφάνιση μέσα στο γήπεδο.

Δυναμική και συντεταγμένη όμως ήταν και η διοικητική παρουσία του ΟΦΗ στην Κηφισιά.
Στο «Ζηρίνειο» βρέθηκαν εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ ο πρόεδρος Αντίπας Σηφάκης, με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη (μαζί παρακολούθησαν όλο τον αγώνα), ο Παντελής Σαπουνάκης που είδε το παιχνίδι μαζί με τους οπαδούς του ΟΦΗ στην εξέδρα που παραχώρησε η ομάδα της Κηφισιάς, όπως και ο Γιάννης Τσακαλάκης.
Στην Κηφισιά, βρέθηκαν ακόμη ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης, ο οποίος μένει στην Αθήνα και δεν χάνει αγώνα της κρητικής ομάδας στην πρωτεύουσα, ενώ κοντά στον ΟΦΗ βρέθηκαν ο εκ των συνοδών της αποστολής Δημήτρης Αποστολάκης και ο Νίκος Ανδρεαδάκης που είναι και αυτός κοντά στην Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν :

-o πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, με τη σύζυγο του, παρακολουθούν το παιχνίδι με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη.
-Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης με τον πρόεδρο της Κηφισιάς, Βασίλη Γαντζούλα και το Νίκο Ανδρεαδάκη. Η φιλοξενία της Κηφισιάς ήταν άψογη προς τον ΟΦΗ και οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας ευχαρίστησαν την διοίκηση της Κηφισιάς.
-Ο Παντελής Σαπουνάκης με το Δημήτρη Αποστολάκη και ένα φίλο του ΟΦΗ τον Γιάννη Τσαφαντάκη.
-Ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης με τον παλιό παίκτη του ΟΦΗ και ενεργό προπονητή Γιάσμινκο Βέλιτς και τον υποστράτηγο (εν αποστρατεία) Μιχάλη Νικολουδάκη, φίλο του ΟΦΗ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου