Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Xαραλαμπάκης 21/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αυτόν τον ΟΦΗ θέλουμε να βλέπουμε...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του OFI CRETE News, ότι αυτόν τον ΟΦΗ (επιτέλους) θέλουμε να βλέπουμε.

Σήμερα είδαμε τον ΟΦΗ που έπρεπε να βλέπουμε από το καλοκαίρι, η διοίκηση έκανε τα λάθη της (και δεν τα κρύβει) αλλά έβαλε το... χέρι στην τσέπη τον Ιανουάριο και έκανε μεγάλες μεταγραφές και μεγάλη επιλογή προπονητή. Η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΟΦΗ για φέτος, κάτω η μπάλα, γρήγορη σκέψη και κλπ. Η καλύτερη επιλογή προπονήτη, η κατάλληλες προσθήκες τον Ιανουάριο, έφερε τον ΟΦΗ σε... άλλο επιπέδο και σίγουρα με αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή σίγουρα μπορεί να παίξει στην Β Εθνική. 

Μετά το σημερινό διπλό, ανεβαίνει η ψυχολογιά των παίκτων και σίγουρα αγωνιστική με αγωνιστική θα εμφανίζεται καλύτερος στο γήπεδο. Ο κόσμος του ΟΦΗ, θέλει να βλέπει αυτόν τον ΟΦΗ, με συνεχόμενες ευκαιρίες, με νωρίς γκολ και... θέαμα, και το βασικό είναι ότι σήμερα απειλήθηκε μόλις μία φορά στο 69 σε 90 λεπτά αγώνα.

Μάλιστα, σήμερα είδαμε πράγματα που δουλεύουν καθημερινά οι παίκτες του ΟΦΗ στις προπονήσεις, και το έβγαλαν σήμερα, και θα το βγάζουν κάθε Κυριακή μέσα από καλές εμφανίσεις και νίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου