Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Xαραλαμπάκης 29/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Aν κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο...

O Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, αν κάνει το απόλυτο ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο.

Ναι, είναι νωρίς ακόμα να λέμε ποιος θα πάρει την άνοδο, ναι μένουν 11 αγωνιστικές αλλά ΑΥΤΟΝ τον ΟΦΗ που βλέπουμε το τελευταίο μήνα δείχνει αποφασίσμενος να πάρει την άνοδο. Oι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριου (προπονητής και παίκτες) δείχνει η Διοικήση πως δεν... πετάει λευκή πετσέτα, και θα παλέψει η ομάδα μέχρι το τέλος να διεκδικήσει την άνοδο. Αν ο ΟΦΗ κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο, γιατί το λέω; Βλέποντας το πρόγραμμα, βλέπω πως ο Φωστήρας έχει να πάει σε δύσκολες έδρας που οι ομάδες αυτές χρειάζονται βαθμούς για να αποφύγουν το υποβιβασμό, όπως είναι ο Ηλυσικός, ενώ έχει να πάει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στην Κηφισιά (που η ομάδα αυτή ήταν μαζί με τον ΟΦΗ ήταν τα δύο φαβορί, για την άνοδο το καλοκαίρι), και μετά την νέα ήττα στο Ζωνιανά απέχει μόλις 4 βαθμούς από την Αστέρα Βάρη και χρειάζενται βαθμούς στους επόμενους αγώνες, ενώ ο Φωστήρας έχει να έρθει στην Κρήτη στις 3 τελευταίες εκτός έδρας παιχνίδια. Και οι όλες ομάδες αυτές που θα παίξουν με τον Φωστήρα χρειάζονται νίκες για να μείνουν στην κατηγορία. 

Και γι' αυτό λέω πως αν ο ΟΦΗ, κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος θα πάρει την άνοδο και θα φτάσει στους 72 βαθμούς. Και με τους παίκτες και τον προπονητή που έχει ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει το απόλυτο παίρνοντας την άνοδο για την Football Leauge.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου