Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

''Οι άλλοι'' 27/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΠΑΟ Κρουσώνα: «Θα παρέχουμε την φιλοξενία που αρμόζει στον ΟΦΗ και τον κόσμο του»

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί ότι συνεδρίασε για την αυριανή αναμέτρηση με την Επισκοπή και παράλληλα αναφέρεται στο ερχόμενο ματς κόντρα στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
«Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής με θέμα τα τρέχοντα ζητήματα του σωματείου αλλά και τα σημαντικά παιχνίδια που έπονται για την ομάδα μας. Αυτή την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από το φίλο σωματείο της Επισκοπής στο Ρέθυμνο. Δυστυχώς για το σωματείο μας αυτό το παιχνίδι ξυπνά άσχημες μνήμες από το παιχνίδι του α’ γύρου και των αλησμόνητων κατορθωμάτων Μπερτάκη, διαιτητή του Συνδέσμου Χανίων, γεγονός που αποτυπώθηκε ως μαύρη σελίδα για την κρητική διαιτησία. Ευελπιστούμε ότι την Κυριακή η διαιτησία του κ. Γιουματζίδη (επίσης από τον Σύνδεσμο Χανίων) θα σταθεί στο ύψος της και θα είναι ανάλογη της κρισιμότητας του αγώνα.
Όσον αφορά το παιχνίδι που έπεται με τον ΟΦΗ την Κυριακή 6 Μαρτίου και είναι ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης, δίνουμε την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και την φιλοξενία όπως αρμόζει στον ΟΦΗ και στον φίλαθλο κόσμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου