Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Xαραλαμπάκης 15/1/6

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Όταν σκοράρει νωρίς...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, όταν ο Περογαμβράκης σκοράρει νωρίς τότε αλλάζουν τα πάντα.
Όταν σκοράρει νωρίς, τότε αλλάζουν τα πάντα στο παιχνίδι που κάνει τα πράγματα ποιο εύκολο για την νίκη. Εχθές είδαμε για πρώτη φορά τον Περογαμβράκη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης (εκεί όπου πρέπει να παίζει) και ο αρχηγός του ΟΦΗ έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι. Σκόραρε, δημιούργησε και έσκασε τα αντίπαλα στόπερ. Χθες ο αρχηγός του ΟΦΗ πέτυχε το γκολ από το σημείο του πέναλτι και στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν ποιο εύκολα για να έρθουν και οι δύο γκολάρες του Άγγελου Χαντί. Όταν σκοράρεις νωρίς, τότε η αντίπαλη άμυνα θα ανοίξει για να πετύχει κάποιο γκολ, και κατά συνέπεια κάνει την δουλειά των επιθετικών πιο εύκολα από τι είναι.

Να σας θυμίσω όταν σκοράρει νωρίς ο ΟΦΗ και αλλάζουν τα πράγματα: Ξεκίνημα από την Γλυφάδα, και το 0-1 του αρχηγού του ΟΦΗ μόλις στο 10λεπτο και το τελικό σκορ 0-3. Στο ίδιο λεπτό συμβαίνει και στο επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Ζντράβκο Πόποβιτς να κάνει το 1-0 και το τελικό σκορ 4-1. Στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ιάλυσο στην Ρόδο, που ο «Πόπο» έχασε μέγαλη ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτο και εκεί θα ήταν αλλιώς τα πράγματα (αλλά με το θα δεν γίνεται δουλεία). Την επόμενη Κυριακή ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την Επισκοπή, και πάλι με τον «Πέρο» να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό και ένανε σαφώς τα πράγματα πιο εύκολα, την άλλη αγωνιστική ήρθε το αποτέλεσμα - σοκ - από τον ΟΦΗ με τον Αστέρα Βάρη. Που προηγήθηκε ο ΟΦΗ με αυτογκολ, και παρότι έπαιζε με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα κατάφερε να δεχτεί το γκολ και να γίνει το 1-1. Στην συνέχεια, ο ΟΦΗ πήγε στο χωριό των Ζωνιανών, που το όνομα του ΟΦΗ ξεφτιλίστηκε στα Ζωνιανά, που έχασε 1-0 και μετά είχαμε παρατράγουδα από τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου