Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ποδόσφαιρο 16/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μανωλακάκης: «Ο ΟΦΗ δυστυχώς δεν έχει πολλούς... «φίλους»

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτσοβού στην Επισκοπή, Γιώργος Μανωλακάκης, αναφέρθηκε στους… «φίλους» του ΟΦΗ.
Η Επισκοπή παραμένει ζωντανή στην «μάχη» της παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (4ος όμιλος) μετά τις δύο σερί νίκες της.
Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτσοβού στην Επισκοπή, Γιώργος Μανωλακάκης, σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους… «φίλους» του ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Μανωλακάκης στον Athletic Radio 104,2
Για τις άλλες Κρητικές ομάδες στον 4ο όμιλο
«Ο ΟΦΗ για μένα ήταν και είναι ακόμα το πρώτο φαβορί για ανέβει. Εσείς ξέρετε τι δεν πήγε καλά και έμεινε πίσω. Έγινε κάτι λάθος και βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς. Ο ΟΦΗ δυστυχώς δεν έχει πολλούς… «φίλους».
Και πέρυσι το είδαμε και φέτος. Ταλαιπωρήθηκε με τους βαθμούς που πήγαν να του στερήσουν, και επειδή είναι το μεγαλύτερο όνομα όλοι θέλαν και θέλουν να τον κερδίσουν. Έχουμε ακούσει κατηγορίες οτι και καλά παίζουμε για τον ΟΦΗ και κάτι τέτοια. Αν είναι δυνατόν. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Αλλά αν με ρωτήσεις ειλικρινά, ναι θέλω να ανέβει ο ΟΦΗ, να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ όπου εκεί ανήκει.
Επίσης θέλω  και να μείνουν στην κατηγορία όλες οι Κρητικές ομάδες. Μπορούν να τα καταφέρουν και ο ΠΑΟΚ και ο Ερμής. Τα Ζωνιανά τα έχουν πάει τέλεια εντός έδρας. Είναι τεράστιο προτέρημα για μία ομάδα να έχει δυνατή έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου