Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Παρασκήνια 16/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το χειροκρότημα του κόσμου...

Το πρώτο στοίχημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι το χειροκρότημα του κόσμου που δίνει το κάτι παραπάνω στους ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, έκαναν ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή με καλή κυκλοφορίας της μπαλάς, και να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση με αποτέλεσματα το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο. Βλέπαμε στο παιχνίδι με το Ηράκλειο, να γίνονται γρήγορες πάσες, γρήγορες μπαλίες με αποτέλεσματα να σπάσει την αντίπαλη άμυνα, κάτι που έγινε πολλές φορές στο πρώτο ημίχρονο. Άμα παρατηρήσει κάποιος, πως γίνεται το 2-0 (στο 25ο λεπτό) είναι αυτό που διαβάσατε παρακάτω, ο Φραγκουλάκης παίρνει την πάσα από τα στόπερ, που με μία γρήγορη μπαλία δίνει στον Περογαμβράκη στο κενό χώρο, και αυτός σεντράρει στον Χαντί για το 2-0.

Αυτή, είναι εντολή του Νιόπλια γρήγορη σκέψη, γρηγορή μπαλιά και κάτω την μπάλα. Κάτι που το λέει - και το κάνει - στις προπονήσεις. Και αυτό επιθυμεί ο 51χρονος τεχνικός να δει στο κομβικό παιχνίδι της Κυριακής στο «Ζηρίνειο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου