Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

''Oι άλλοι'' 18/2/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπασπύρου: «Κομβικό το ματς της Κυριακής για τον ΟΦΗ»

Ο τεχνικός της Κηφισιάς Δημήτρης Παπασπύρου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπασπύρου στον Athletic Radio 104,2
Για την ήττα από την Επισκοπή: «Ήταν μια ανέλπιστη ήττα και δεν το περιμέναμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να το καταλάβουμε. Ήταν μια άσχημη ήττα για όλους εμάς που μας έβγαλε εκτός στόχων».
Για το ότι έμεινε εκτός στόχων: «Βάσει ρόστερ πιστεύαμε ότι θα διεκδικούσαμε τον τίτλο. Άλλες ομάδες πήραν σημαντικές νίκες από νωρίς και βρέθηκαν ψηλά στην βαθμολογία από πολύ νωρίς ενώ εμείς μείναμε πίσω. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και άτυχα αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια».
Για το ότι δεν ενισχύθηκε η Κηφισιά: «Είναι ένα εσωτερικό θέμα του συλλόγου. Η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Αν περάσει με νίκη από την Κηφισιά και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα της Ραφήνας τότε η διαφορά μπορεί να μειωθεί. Εμείς κοιτάζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη και δεν αλλάζει κάτι σε εμάς το γεγονός ότι έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που θα έρθει θα δει ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων».
Για τον ΟΦΗ: «Έγιναν λάθη στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στην αρχή του πρωταθλήματος όλοι πιστεύαμε ότι θα εξαρτιόταν από τον ΟΦΗ που ήταν το φαβορί και το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας. Όμως δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που ήθελε και τώρα γίνεται μια νέα προσπάθεια για να προλάβει την άνοδο. Tώρα γίνεται μια νέα προσπάθεια στον ΟΦΗ που δείχνει ότι έχει αλλάξει τόσο με την έλευση του νέου προπονητή, όσο και με την προσπάθεια που έγινε στις μεταγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου